מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שחיתות מטוגנת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

חנוכה זאת הזדמנות מצוינת להשתחרר ממחויבות ולהביא אותה בשחיתות לא אחראית . בזמן שכולם יאכלו סופגניות, תוכלו אתם לחגוג חנוכה פרטי ומטוגן משלכם, עם קינוחים מטוגנים מכל הסוגים והמטבחים. שוטטנו בין מתכוני השפים והמסעדות וליקטנו עבורכם את המתוק והמטוגן שאיננו סופגניה. קבלו אותם בלי ייסורי מצפון.

טמפורה פירות מ''מטבח זוגי''


את ציפוי הטמפורה אנחנו מכירים מהמטבח היפני, שם טובלים ירקות או פירות-ים במעטפת דקיקה ופריכה, מטגנים ומגישים עם רוטב מתקתק. לקראת החג מגיש השף של ''מטבח זוגי'' גירסה שונה ומתוקה של המנה היפנית הפופולרית.

אורן רון, השף והבעלים של ''מטבח זוגי- ארוחות גורמה לזוגות שאוהבים''. ארוחות מעולות באווירה רומנטית ומיוחדת לזוגות ולקבוצות קטנות בבית הלקוח.

טמפורה פירות


הטמפורה מתאימה במיוחד כקינוח קליל ולא שיגרתי שמוכן מהר ונחטף מהר מאוד.
6 מנות

150 גר' קמח אורז (להשיג בחנויות אסיאתיות- שם גם ניתן לקנות בלילת אינסטנט)
1 בקבוק בירה לבנה בהירה
300 מ''ל מים קרים (רצוי עם קוביות קרח)
1 חלמון
2 חלבונים
4-6 פירות שונים מתאימים לטיגון ( אגסים, תפוחים, שזיפים, אננס טרי)
מיץ מלימון אחד

שמן חמניות לטיגון עמוק
אבקת סוכר
סוכר וניל לקישוט

1.מכינים את הפירות לטיגון- מקלפים ופורסים את האגסים לרבעים ומוציאים את הגרעינים והליבה. את התפוחים אפשר לקלף ולפרוס לשמיניות או להשתמש בתפוחן ליצירת פלחים. פירות קטנים יותר אפשר לחצות.

2. מכינים את הבלילה- בקערה מערבבים את הקמח, הבירה, המים והחלמון עד לקבלת תערובת חלקה.
לפני הטיגון (כשהשמן חם בטמפ' של 180 מעלות) מקציפים קלות את החלבונים (רק עד שנוצר קצף) ומוסיפים לבלילה.
3. מטגנים- מאבקים את חתיכות הפרי באבקת סוכר (מנערים משאריות) טובלים בקלילות בבלילה (המטרה ליצור שכבה דקה מאוד על הפרי) ומעבירים מיד לסיר הטיגון. חוזרים על הפעולה עם שאר הפירות. יש להקפיד על טמפ' השמן כדי שהפירות יישארו פריכים ולא יתבשלו מידי. יש לטגן בקבוצות קטנות על מנת לשמור על חום השמן. כשהמעטפת מזהיבה, מוציאים מיד בכף מחוררת לצלחת מכוסה בנייר סופג.
4. מגישים- בוזקים את סוכר הווניל למעלה ממש לפני האכילה. מגישים עם קרם פרש או עם גלידת ווניל איכותית.

בכל רחבי הארץ, תל אביב
טלפון: 09-7687472, 054-4525339

פירות מטוגנים בצ'יינה לי


פלטת הקינוחים בצ'יינה לי היא צלחת הגשה המחולקת למדורים כאשר כל אחד מהם הוא חטא מתוק ומושחת ממשנהו. בננה, אננס ותפוח מטוגנים כהלכה שטו להם בנינוחות מתוקה בבריכת מייפל מענגת וקצרו תשואות רבות. לצדם שכנו מדורים נוספים של סלט פירות, פקאנים מסוכרים, גלידות תות ופיסטוק, ליצ'י, וקצפת אשר ניצחה על הכול.

שעות פתיחה:
א'-ה' 12:30-24:00,
ו'- אפשרות לאירועים סגורים בלבד
ובמוצש עד 24:00.

כדורי בצק אורז מטוגנים במילוי ערמונים ובוטנים בציפוי שומשום


כדורי בצק אורז מטוגנים חמימים זהובים מצופים בהמון זרעי שומשום, מונחים על רוטב מתוק עם בוטנים. בתוך המעטה הפריך - מילוי ערמונים ובוטנים.

דים סאם
אלנבי 120 תל אביב (פינת שדרות רוטשילד)
משלוחים 03-5252399

פצצת פלרמו בפסטורי


במסעדה האיטלקית פסטורי שבאילת מציעים לקינוח מנה שנקראת ''פצצת פלרמו'', המורכבת מכדור ענקי של גלידת שמנת איטלקית בטעמי שוקו וניל שטוגנה בטופי, אגוזים וקוקוס קלוי, והתוצאה מדהימה. השילוב המושלם בין הגלידה האיכותית הקרה עם הטופי החמים ופתיתי הקוקוס החומים הוא ממש בלתי נשכח. גם בחלוף הזמן טעמה של מנה זו לא נמחה מפי ואני מחכה בקוצר רוח לביקור הבא באילת, או למי שימציא סטארט אפ שיסייע לשמור גלידות- ועוד מטוגנות- במצב צבירתן הראשוני מיד לאחר ההכנה, כך שאוכל להזמין את הפצצה שתגיע אלי בטיסה ישירה מאילת, ורצוי לפני חנוכה.

פסטורי
בין נפטון למלון קיסר,חוף צפוני, אילת
טלפון: 08-6345111
פקס: 08-6340473_