מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות עם בשר ליום העצמאות 2013

מסעדה עם בשר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אם התפרק לכם הקבב, שכחתם לקנות גחלים וגם לעצור בדרך כדי לקנות קרח, ואתם יושבים עכשיו בקרחת יער, רעבים ומחזיקים כוס בירה חמה ביד, אולי כדאי שפשוט תשכחו מקרטון הנפנוף ותלכו למסעדה עם בשר. יהיה טעים וקליל - זה בטוח

אוונגרד


אם התרבות הישראלית והתרבות האמריקאית נפגשות, זה כנראה קורה ביום העצמאות, ולא רק בגלל הפטריוטיות והתמיכה הכלכלית. ברמת החייל, אוונגרד היא מעין דיינר אמריקאי חם ומזמין, שמציע תפריט בשרים עשיר. בתפריט תמצאו נתח פילה בקר שנצלה על הגריל, כריך פילי צ'יז של פרוסות סינטה דקות מוקפצות עם בצל מטוגן וגבינה צהובה, וגם כבדי עוף אלבמה מוקפצים. את כל זה תוכלו כמובן לשטוף בכל מני סוגים של בירה.

הדסון


עוד ברמת החייל תמצאו את הדסון, שאת הסטייקים שלה כל מי שניסה ממש מתקשה לשכוח. גם היא נתונה להשפעות אמריקאיות, ולכם התפריט כולל סטייק סינטה מנהטן בגודל של לא פחות מ-400 גרם, ביפבורגר קצבים, סלופי ג'ו ותוספות של בייקון או ביצת עין להמבורגרים ולכריכים. את אלו תוכלו לקנח ב"ניו יורק צ'יז קייק".

לחם בשר


בנמל תל אביב, לחם בשר מתמקדת במה שחשוב: לחם ובשר. את הלחם אופים בטאבון של המסעדה, ויחד אתו מגישים סטייקים, המבורגרים, עוף וקצת סלט בצד. ומה בתפריט? סינייה טלה (תבשיל טלה וצנוברים עם עגבניות, בשר חצילים ואורגנו) ואנטרקוט במגוון גדלים, שמגיע גם בגרסת ההמבורגר – 250 גרם של אנטרקוט קצוץ עם מגוון תוספות.

רק בשר


ברחוב סלמה שבדרום תל אביב, רק בשר מציעה תפריט בשרים עשיר שכולל למעלה מ-30 נתחים: אנטרקוט אורוגוואי, שייטל, סטייק ניו יורק, סטייק טי-בון, פיקניה מפולפלת ומעושנת, שדרת טלה ועוד הרבה. אבל אם אתם בכל זאת רוצים משהו ליד הבשר שלכם, יכינו לכם סלט עשבי תיבול, חציל בלאדי וקדירת פטריות.

מקום של בשר


כשאומרים מסעדה עם בשר, מתכוונים לזה בדיוק. ברחוב שבזי שבלב שוכנת נווה צדק, מקום של בשר מציעה בשרים מובחרים, שעוברים עיבוד במקום, בחדר יישון בשרים ובחדר אטליז. כך תמצאו כאן קרפצ'יו בקר, סטייק טרטר, פורטרהאוס, סינטה, פריים ריב ועוד. את נתח הבשר שלכם תוכלו ללוות בתפריט יין עשיר.

עד העצם


הריספקט הפעם מגיע מפאת ההיסטוריה – עד העצם היא מהראשונות שהביאו לארץ את המונח "רמת עשייה" והציגה בפני הקהל המקומי את חלת הבצל והכנפיים שהיום מככבות בתפריטים רבים. התפריט כולל, אם כך, כנפי עוף לואיזיאנה בתבשיל סויה, שום וטבסקו; עוף בטקילה-לימון; כבד עוף מרסלה; ספריבס בנוסח אמריקה ועוד ועוד.

אלפרדוס


אם נסעתם צפונה, מסעדת אלפרדוס ששוכנת על כביש עכו-צפת בכניסה למג'ד אל כרום היא כמו גן עדן בערבות, עם שפע של טעמים מזרחיים באווירה משפחתית: שיש-קבב, שישליק כבש, שיפודי פרגית, גריל מעורב, ולמי שיתעקש – גם דגים על האש וקינוח של בוואריה.

דוניה רוסה


ועדיין בצפון, תמצאו את דוניה רוסה בכפר האמנים עין הוד, שמביאה הנה את המטבח הארגנטינאי. התפריט לפיכך כולל אמפנדס וסלט בואנוס איירס לפתיחה, ומנות שיוצאות מ"גריל הפחמים של מוטה": אסאדו עם עצם ששוקל 800 גרם לפחות, או גריל קרניבורים שמתאים לחובבי השומן – עם צ'וריסו, אסאדו עם עצם, פלדה ואנטרניה. לצד אלו יינות אדומים מארגנטינה וגם קינוח של אלפחורס או "קרמה לה בננה".

בתיאבון!