Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על קונדיטוריות מומלצות בתל אביב

קונדיטוריות מומלצות בתל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אספנו בשבילכם רשימת קונדיטוריות מומלצות בתל אביב. מתכון מוצלח להמתקת היום ולמתן תחושה טובה

דלאל

קונדיטוריית דלאל הסמוכה למסעדת דלאל שבנווה צדק היא בית קפה שכונתי נעים שכבר צבר לו קהל לקוחות ותיק, וגם מקום מצוין לרכוש בו מעדנים, שלוקחים מהקלאסיקה האירופית תוך קריצה לנוסטלגיה הישראלית ושימוש בחומרי גלם מעולים: דניש פיסטוק-שוקולד, מאפינס פטל-שוקולד, קאפקייקס, עוגת שמרים-ריקוטה, עוגיות גרנולה, מעמולים ומה לא.

חטאים מתוקים

בשולי שכונת נווה צדק נמצאת קונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים, גם היא משמשת כבית קפה חמים ונעים. כאן תמצאו שלל מוצרים מתוקים ומלוחים שמוכנים בעבודת יד לצד עוגות, עוגיות, מרנגים, כריכונים וקישים: עוגיות חמאה-חלווה-פיסטוק, ריבועי שוקולד שקדים, בראוניז, נטיפי שקדים ללא סוכר, מרנג קקאו וקפה, עוגיות קשקבל ובצל מטוגן ועוד.

חמדה עוגות

קונדיטוריית הבוטיק חמדה עוגות שנמצאת ברחוב קרליבך בתל אביב היא שאחראית על חלק מההיצע של בתי קפה נוספים בעיר, ואת עוגת השוקולד-שמרים המפורסמת שלה אתם בוודאי מכירים. אולם בנוסף אליה תמצאו כאן עוגת אפרסקים, קרמבל תפוחים, עוגת מייפל-פקאן, פאדג' שוקולד, והדובדבן: עוגת ריקוטה-דובדבנים.

לחמים

כאן מדובר בקונדיטוריה ובית קפה שהתמסדו ברחוב החשמונאים בתל אביב ומשם התפשטו לכמה סניפים, אחד מהם אפילו מכבד בנוכחותו את שוק הכרמל, שבדרך כלל סובל ממחסור בלחמים איכותיים. בין המוצרים המוצעים: שפע של לחמים – כוסמין, צרפתי, ג'בטה, שיפון זיתים ועוד רבים וטובים; וגם מאפים ומני מתיקה: פטיפור גנאש, טארטלט תפוחים, כדורי שוקולד, קרמשניט ועוד.

מטילדה

בית הקפה והקונדיטוריה מטילדה שבבני אפרים מביא למחוזותינו את מסורת האפייה הבולגרית. מלבד הכריכים והטוסטים שמוצעים בתפריט, בבית המאפה של מטילדה מכינים מדי יום מבחר בורקסים, מאפי שמרים, עוגיות, פאי תפוחים, עוגת גבינה-מסקרפונה בציפוי גנאש ושוקולד לבן ופאדג' שוקולד. בתיאבון.

קיורטוש<

וגם סניפי קיורטוש בתל אביב מציעים לכם שפע של מאפים – את המקור של חלק מהם תוכלו למצוא בהונגריה והשאר לוקחים ממסורת האפייה המקומית. עוד אפשר ליהנות כאן מקפה טוב, ליד השולחנות הקטנים הפונים אל הרחוב. מתוך התפריט: מאפה הונגרי קיורטוש משוקולד וחלבה בציפוי שומשום, קרואסון שקדים, טארט גבינת שמנת, קראנץ' שוקולד בלגי ואחרים.