Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על קינוחים במסעדות בתל אביב

מסעדות קינוחים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פרפה קרמל עם אגוזים מסוכרים, קרם-שניט חיפאי, עוגיית אוראו עם קרם ליים - גם בשבילכם הארוחה היא רק תירוץ? הבאנו לכם קינוחים מעולים ממסעדות בתל אביב. שווה כל טעימה, בהבטחה

פרפה קרמל בוקצ'ו בתל אביב


הגברת ניצה בן שלום היא שמכינה את הקינוחים במסעדת בוקצ'ו שברחוב הירקון שנמצאת בבעלותה, והיא גם זו שמעלה כסרטונים ליוטיוב את הוראות ההכנה. אם ביטויים כמו "פרפה קרמל עם אגוזים מסוכרים" ו"פרפה טורינו דואט שוקולד" מדברים אליכם, זהו המקום בשבילכם. ורגע לפני הקינוח – קשה לפספס את העובדה שזוהי מסעדה איטלקית ותיקה ומשובחת עם היצע מנות מעניין.

פרפה ריקוטה קפה לואיז


קינוח מרשים שהזדמן למערכת לטעום לא מזמן בסניף רמת החייל של קפה לואיז הוא הפרפה ריקוטה. מדובר בכמות נדיבה של גבינה מתוקה ואוורירית שמופרדת על ידי עלי טוויל שקדים טריים ומתפצחים, וכולם טובלים ברוטב פירות יער אדומים עם קוביות מרעננות של פירות טריים. מומלץ בחום לנסות, אבל רק אחרי ארוחת בוקר גדולה או צהריים בריאה. בתיאבון.

טובעים בקפה באמורה מיו


אמורה מיו, האיטלקייה שבאבן גבירול, מכינה מנות איטלקיות לתפארת ארץ המגף. מהמטבח יוצאות פסטות עשירות ומורכבות, לחמים טריים ופוקצ'ות נהדרות. אבל דווקא קינוח אחד, פשוט ואפילו זול, שובה את כולם במסעדה הזו. הוא נקרא "טובע בקפה", ולמעשה זהו סמיפרדו (חצי קפוא) של שוקולד לבן, שאותו תציפו בעצמכם במזיגה קלה של אספרסו מר וחם. התוצאה היא שילוב טעמים שתתקשו לשכוח.

קרם-שניט חיפאי בדלאל


מסעדת דלאל הביאה לנווה צדק את בשורת "הקרם-שניט החיפאי": בצק עלים דקיק אפוי, מעטפת בצק פריכה וקרם וניל חלקלק, בתוספת תפוחים מקורמלים וגם ערמון מסוכר מעל. זה כיף גדול, שיכול לבוא בסופה של ארוחה נהדרת: קלמארי צרובים בקרם דלועים, פפרדלה ארטישוק, מרדי גרא פירות ים ועוד הרבה הפתעות משמחות.

אוראו בהדסון


בהדסון אפשר לסיים את הארוחה עם עוגיית אוראו שמכינים כאן במקום רגע לפני שמוסיפים לה קרם ליים, והתוצאה היא משחק של טעמים מתוקים וחמוצים. חוץ מזה יש כאן גם "ניו יורק צ'יז-קייק" שלא כדאי לפספס. אבל איך תאכלו קינוח אם לא אכלתם בשר? בדיוק בשביל זה מציעים לכם בהדסון סינטה מנהטן, אנטרקוט, פילה וגם ביפבורגר קצבים.

טירמיסו אצל רונימוטי


גם רונימוטי שברחוב מאזה שואבת ממסורת הקינוח האיטלקית ומציעה טירמיסו משובח, שכבר זכה להרבה ביקורות טובות. הוא עשיר, בעל מידת מתיקות מאוזנת וכמובן ספוג אספרסו. הרכיבים כוללים גבינת מסקרפונה שמנמנה, ובתהליך ההכנה נדרשת יממה או יותר לגיבוש הקרם. ואחרי כל זה – לא תטעמו?

בון-בון בשילה


בון-בון שוקולד עם מרציפן וטוויל מסקרפונה הוא חגיגה של, ובכן, שוקולד. אבל לפני שתגיעו אליו כדאי שתטעמו עוד מהמעללים של השף שרון כהן, שעושה כרצונו בפירות ים ובדגים: אויסטרים, לובסטרים, שרימפס, נתחי בשר מתחלפים ועוד כל מני דברים שכיף להעלות על הפלאנצ'ה.

והרבה שוקולד ברפאל


מהיצע הקינוחים של רפאל: "קפוצ'ינו איטלקי עם גרניטה של אספרסו, שוקולד JIVARA ומסקרפונה"; "שוקולד GUANAJA עם אגוזי לוז קריספיים וגלידת קרמל"; "סורבה מפירות טריים תוצרת הבית". כל אחת מהבחירות שלכם בהקשר זה תניב תוצאות שהן לא פחות ממדהימות, כי ככה זה ברפאל של השף כהן.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה