שף בשקט עם לאה גואטה מגואטה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את לאה גואטה

שם: לאה גואטה
מסעדה: גואטה
עבר: בכל מיני דברים: טיפול, בתי חרושת
לימודים: אצל חמותי ואמא שלי. בתור ילדה הייתי מגיעה למטבח ישר מבית הספר ולא עוזבת את המטבח עד שנתנו לי לעשות משהו. חמותי רצתה ללמד אותי כדי שלבן שלה יהיה אוכל טוב.
סגנון: אוכל טריפוליטאי אורגינלי , בייתי
מנת הדגל: קוסקוס, מפרום ומרקים
לעולם לא אבשל: בזים- כדור קמח שלשים המון זמן, מבשלים במים רותחים, בתוך בצל מטוגן, רסק, בשר ראש או אחר המון עבודה-. זה פשוט המון עבודה.
השראה: חמותי ואימי
השראה בישראל: אין
חומרים אהובים: אפונה, שעועית ירוקה. אבל לפה באים בשביל הבשר והחריימה.

הקהל הישראלי: מאוד אוהבת את כולם, ולי יש קהל מאוד נחמד-מנשקים לי את היד ומבקשים שאמשיך.
חלום: סודי

שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, תל אביב
טלפון: 03-6813993