Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> כתבה על חגיגות עשור למסעדת NG בר & בשר בנווה צדק- מועדון לקוחות

NG בר & בשר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

שנת 2013 היא שנת העשור של NG בר & בשר בנווה צדק תל אביב, ולרגל החגיגות היא מתכבדת להזמין את חברי מועדון הלקוחות שלה להטבה חודשית מתחלפת. עדיין לא אכלתם ברווזים, חזירונים וארנבות בידיים? הגיע הזמן!

אמנם נדמה שרק אתמול בשורת בר הבשר הגיעה לתל אביב, אבל שנת 2013 היא שנת העשור של NG בר & בשר בנווה צדק. ולרגל החגיגות, המסעדה מתכבדת להזמין את חברי מועדון הלקוחות שלה להטבה חודשית מתחלפת. כך תוכלו ליהנות כאן בחודש ינואר מ-glu wine – יין מתובל ללא תחתית – ב-30 ₪ בלבד. ההצטרפות למועדון אינה כרוכה בעלות או בהתחייבות.

NG בר & בשר בנווה צדק

NG בר & בשר בנווה צדק, שקרויה על שם אשת מסתורין שנצפתה לפני שנים רבות בשעת לילה מאוחרת בבר בניו יורק, נפתחה בשכונת נווה צדק בתל אביב בשנת 2003, ומאז ועד היום מבקרים ואורחים רבים מחשיבים אותה כאחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ. מטבח הקונספט של המסעדה מתרכז כמובן בבשר, כשמנת הדגל המדוברת בפי כל היא נתח הפורטרהאוס העבה והיוקרתי, סטייק שמשקלו נע בין 1.2 ל-5 ק"ג. אבל לא רק פורטרהאוס, למעשה תוכלו למצוא כאן כל סוג בשר הזמין בארץ: סינטה עגלה, דאבל טי-בון טלה, נתח קצבים, אסקרגו מקומי, ארנבות, ברווזים, אווזים, גדיים, וכל מה שעובר לכם בראש עכשיו. מלבד תפריט בשרים עשיר, NG בר & בשר בנווה צדק מציעה גם רשימת יין מפתיעה ומן הברזים נמזגות בירות ממבשלות מקומיות בתל אביב ובחיפה. אם יש לכם הצעה יותר טובה, NG מעודדת את אורחיה להביא יין מהבית, ובימי ראשון אפילו לא גובה דמי חליצה. בתוך האווירה הציורית של נווה צדק, מתנגנת במסעדה הקטנה והרומנטית מוסיקה משנות ה-60 וה-70 בלבד, מה שהופך את החוויה ליוצאת דופן.

SHARING

ב-NG בר & בשר בנווה צדק לא חייבים לאכול לבד. כאן אתם מוזמנים לחלוק נתחי בשר שלמים ומיוחדים שמוגשים למרכז השולחן (בהזמנה מראש) והנה כמה דוגמאות: פריים ריב שלם במשקל של 6 ק"ג, שמומלץ לשישה עד שמונה סועדים, הוא שדרת אנטרקוט על עצם שמופק מפרה מבכירה, משויש, מיושן ועסיסי. חזירון שלם שעבר השרייה בקלבדוס, דבש ותפוחים שוקל 5-6 ק"ג ומומלץ גם הוא ל-6-8 סועדים. ברווז שלם שנצלה עד פריכות במעטפת פפריקה ספרדית ונענע טרייה שוקל 2 ק"ג ומומלץ לארוחה משותפת של שלושה סועדים.

וגם: ארוחת ברברים

הפעם מדובר בחוויה מטלטלת שכרוכה בלכלוך הידיים, ללא סכו"ם וללא צלחות, כשכולם יושבים סביב שולחן אבירים גדול וטורפים נתחי בשר ענקיים בידיים. את ארוחת הברברים הייחודית של המסעדה פותחים עם ככרות לחם ענקיים וריחניים שמוגשים לשולחן לבציעה בידיים לצד חסות ענקיות וזנבות שור ביין וערמונים. או אז מתחיל הדבר האמתי, כשארנבות, ברווזים צלויים, חזירונים במייפל ותפוחים, שוקי טלה ענקיות ונתח מדמם של פילה פרא על עצם ממלאים את השולחן בתאווה. כל זה מלווה בקנקני יין ובירה ללא הגבלה. תאמו מראש.
אם עדיין לא הספקתם לחוות את NG בר & בשר בנווה צדק, היינו אומרים שאין מה להילחץ, כי מסעדה שבאופן כה יוצא דופן מצליחה לשמור על אורך חיים של עשור בוודאי מתכננת להישאר עוד קצת. ובכל זאת, רק כדי שלא תפספסו, אולי כדאי שתזמינו שולחן כבר עכשיו.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה