מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על ארוחות סילבסטר 2013 במסעדות

מסעדות בסילבסטר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

טעימה קטנה מהמיטב של סילבסטר 2013: כבד אווז חים ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים בקימל, מרק ארטישוק וכמהין ביבנה מונטיפיורי, לוקוסים שלמים בהרברט סמואל וטרטר טונה על קרפצ׳ו בורי במאראבו. שתהיה שנה טובה

קימל


המסעדה המקורית של השף שאול בן אדרת בנווה צדק תל אביב מציעה לכבוד הסילבסטר תפריט חגיגי שכולל מנה ראשונה, עיקרית, קאווה ומתוקים. הסבב הראשון ייערך בשעות 19:30-21:45 ויעלה 200 ₪ לסועד. הסבב השני יתחיל בשעה 22:00 ויימשך עד אחרי הנשיקה, הארוחה הזו תעלה 270 ₪ לסועד. בין המנות הראשונות: ריזוטו סוגי פטריות, תרד, שבבי פרמז'ן וכמהין; כבד אווז חם ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים. ובעיקריות: קדירת פירות ים עם שום, יין לבן, טימין, שמנת ועגבניות מיובשות; מניפת פילה בקר וכבד אווז ברוטב פלפל, רוזמרין ועצמות מח ועוד הרבה מנות אחרות. עוד בקימל: זיקוקים, בלונים ונשיקה בחצות.

יבנה מונטיפיורי


ביסטרו יבנה מונטיפיורי שבראשה השף יונתן רושפלד שוכנת בחלל חם בפינת הרחובות יבנה ומונטיפיורי בתל אביב הקטנה. השנה חוגגים כאן את ערב ראש השנה האזרחית במשתה חגיגי ברוח צעירה, שבמסגרתו יוגש תפריט מיוחד שנתפר לערב זה. התפריט כולל מרק, מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח במחיר של 250 ₪ לסועד. בין המנות שיוגשו: מרק ארטישוק וכמהין, ניוקי עם שרימפס וצלעות טלה.

הרברט סמואל


מסעדת הרברט סמואל, גם היא ממטבחו של השף יונתן רושפלד, שוכנת הפעם בבית גאון שבטיילת תל אביב, מול הים. השנה מציינים כאן את הסוף בארוחה קלאסית, עם תפריט חגיגי שנבנה במיוחד לערב זה. התפריט כולל מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח - במחיר של 450 ₪ לאדם. דוגמאות למנות שיככבו בתפריט: אויסטרים, לוקוסים שלמים וטרין כבד אווז משויש בקונפי שוק ברווז.

מאראבו


מסעדת מאראבו של השף יואב בר שוכנת במתחם הבורסה של רמת גן, בקומה התחתונה של בניין משרדים. מה שאומר שזו לא מסעדה שנכנסים אליה עוברי אורח מזדמנים. רק אתם, וגם זה, בהזמנה מראש. בערב ראש השנה האזרחית יחגגו כאן שני סבבי סועדים. הראשון יתחיל בשעה 19:00 וייגמר ב-21:00, ומחיר הארוחה בו הוא 300 ₪ לסועד, כולל כוס קאווה. הסבב השני יתחיל ב-21:00 וייגמר בחצות, כשעלות ההשתתפות בו היא 400 ₪ לסועד, כולל קאווה בחצות. ובין המנות בתפריט: מרק פטריות, ארטישוק, ניוקי שומר מטוגן; טרטר טונה על קרפצ׳ו בורי, פסטיה דגי ים ואיולי ליים; פילה בקר, שקדי טלה, קרם שורשים, אספרגוס ופטריות שימאג׳י; קרם שוקולד לבן על מאפה גבינת עיזים, ועוד.