מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבת ביקורת על מסעדת אגאדיר בחיפה

אגאדיר חיפה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"באנו בשביל ההמבורגרים, אז הזמנו שניים מנתח אנגוס. בשבילו עם גבינת אמנטל ובייקון ובשבילי בתוספת בצל מטוגן ופטריות..." אורלי פרש-אזולאי אוהבת את ההמבורגר האיכותי של סניף אגאדיר שבחיפה

סניף אגאדיר בחיפה שוכן במיקום מרכזי ונוח בכרמל ומציע לקרניבורים וגם לכל מי שנח עליו החשק את ההמבורגר האיכותי ביותר באזור. הסיבה היא שפשוט אוהבים להכין אותו כאן כמו שצריך: מסוג הבשר דרך מידת העשייה ועד כל התוספות שתרצו. כל המנות באגאדיר מורכבות מהרכיבים הטובים ביותר והמגוון מאפשר לכל אחד ליהנות ממה שהוא אוהב במיוחד.

משפחות לצד צעירים, מבוגרים לצד סטודנטים, שכנים מהאזור ואורחים מחוץ לעיר מכירים כמובן את אגאדיר ובאים ליהנות מהמעדן. ולא על ההמבורגר לבדו. המסעדה, מתברר, מציעה מנות יצירתיות וטעימות כמו קרפצ'יו משייטל, נקניקיות מרגז, סיגרים מרוקאים ביתיים, קלמארי מטוגן, סלטים עשירים, תוספות, קינוחים ואלכוהול משובח ששוטף את תאוות הבשרים. ככה זה כשאוהבים להכין אוכל טוב.

ומה עוד באגאדיר? משלוחים של אוכל חם, טרי וטעים עד הבית, מלווה בתוספות טריות וברטבים המיוחדים של המסעדה, אירועים משפחתיים או עסקיים שאפשר לערוך במקום: מסיבות, ימי הולדת, ארוחות משפחתיות, אירועי עבודה וכל סיבה למסיבה שעולה לכם בראש, וגם - ארוחות עסקיות משתלמות שמוגשות עד השעה 17:00 ועסקיות לילה לחיפאים בליינים מהשעה 23:00.

בן זוגי ואני, קרניבורים ידועים לשמצה, הגענו לאגאדיר בערב יום חול, עם חשק מטורף להמבורגר. התיישבנו ובלי לבזבז אף רגע הזמנו מהמנות הראשונות המיוחדות: קרפצ'יו שייטל טרי עם פרמזן ובזיליקום, סיגרים מרוקאיים ביתיים וקלמארי מטוגן עם רוטב פלפלים ושום. שלוש המנות הגיעו במהירות (אחלה שירות) והיו מסוגננות מחד ונדיבות מאידך. הקרפצ'יו היה דקיק ואדום, ועליו פוזרו בנדיבות גבינת פרמזן ועלי בזיליקום טריים. הסיגרים היו חמים ופריכים, חריפים במידה הנכונה, עם טעם ביתי בולט. על הקלמארי, שהוגשו היישר מהמחבת, טפטפנו לימון בנדיבות ובזקנו מרוטב הפלפלים-שום המעולה.

ובכל זאת, באנו בשביל ההמבורגרים, אז הזמנו שניים מנתח אנגוס. בשבילו עם גבינת אמנטל ובייקון ובשבילי בתוספת בצל מטוגן ופטריות. לצדם הוגש לנו צ'יפס חם, דק ופריך. כל אחד מאתנו טיפל בשלו בכבוד רב, כשהרטבים הטעימים של אגאדיר נזלו מכל כיוון אפשרי והפכו אותנו למאושרים. גם טעם האנגוס, שנטחן במקום מדי יום, בלט במנה. רק בביס האחרון החלפנו בינינו, כדי לא להרגיש שהפסדנו משהו.

אל חשש, לא סיימנו בלי טעם מתוק בפה. לצד אספרסו ארוך החלטנו לחלוק בינינו קינוח עדין, שלא ימוטט אותנו סופית. את כל הקינוחים של אגאדיר מכינה קונדיטורית מומחית. התלבטנו בין סופלה שוקולד חם לבין מלבי עם שקדים ופיסטוקים, אבל בסוף בחרנו בשטרויזל בננות שהתברר כבחירה מושלמת לסיום הארוחה. הוא הוגש בגביע שבו סודרו שכבות של פירורי עוגיות חמאה, קרמל טופי, קצפת, ענני מרנג ובננות. טעם גן עדן בכל ביס. כמו את כל המנות שהגיעו לפניו, חיסלנו גם אותו עד תום.

בלי ילדים, בלי כלים של ארוחת ערב, בלי דיאטה, בלי רעש אבל עם המון בשר ותשוקה.