שף בשקט עם ניר צוק מקורדיליה, ביסטרו נועה, jaffa בר, מסעדת arcade


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ניר צוק מקורדיליה (ומנעה, ומג'אפה בר)

שם: ניר צוק
מסעדה: קורדיליה, ביסטרו נועה, jaffa בר, מסעדת arcade
עבר: עבד בצרפת ב ''לה דיבלק'' ו ''ג'ראר מולו'' עבד כשף פרטי בסן פרנסיסקו בארץ ב''פביו'' ו ''על המים''
סגנון: אישי השפעה צרפתית וקליפורניות
מנת הדגל: קלמרי ממולא
לעולם לא אבשל: כשאין לי חשק
השראה: אזוביי קיר מוזיאונים שפים שונים, בשלניות מהשכונה
השראה בישראל: זה יכול להיות כל דבר שאני רואה , במיוחד ביפו
חומרים אהובים: בשר חזיר, פירות ים וחומרים מקומיים כמו תאנים, עלי גפן וגבינות עיזים,.
הקהל הישראלי: חם , חמום וגרגרן
חלום: חלומות אני נוהג להגשים