Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבה על מסעדה חדשה בתל אביב - הוגו ביסטרו בר

הוגו ביסטרו בר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הוגו ביסטרו בר היא מסעדה חדשה בתל אביב, במתחם התחנה שבשכונת נווה צדק. בתפריט, מבית היוצר של השף איגור ויינברג (ננה בר): מנות קטנות, פסטות, קטגוריית שרקוטרי ופרומז'רי, עיקריות, קינוחים ואלכוהול. תיהנו

בתחילת החודש (אוקטובר) נפתח במתחם התחנה שבנווה צדק תל אביב "הוגו ביסטרו בר". עיצוב המקום, ברוח התחנה המחודשת, כולל חלל רחב ידיים וגבוה המרוצף מרצפות מעוטרות, בר מרכזי ושולחנות ישיבה פזורים סביבו. מחוץ למסעדה מקומות ישיבה נוספים, במרפסות שפונות לעבר התחנה ולכיוון יפו העתיקה והים.

על התפריט של הוגו ביסטרו בר אמון השף איגור ויינברג (ננה בר): מנות קטנות שגם מסתדרות טוב עם בירה, פסטות שחלק מהן כוללות פירות ים, מנות שרקוטרי שכוללות בשרים תוצרת הבית דוגמת קורנביף ורוסטביף, קטגוריית גבינות - פרומז'רי, מנות עיקריות, סלטים וקינוחים.

המחירים המוצעים הם בשלב זה בגובה העיניים, כך שהמנה היקרה ביותר בתפריט היא של מדליוני פילה בקר, שרימפס ורוטב פורט - 115 ₪. שאר המנות העיקריות – דגים, בשר וגם צמחוניות - הן זולות יותר: ביף בורגיניון, בליני תפו"א מתומחר ב-78 ₪ ופילה סלמון, פאי תפו"א וסרדינים ברוטב מונייר עולה 82 ₪. עוד בין המנות תמצאו ריזוטו אפונה ירוקה ובייקון ב-39 ₪ ונקניקיות בוואריות מעושנות עם תבשיל כרוב וחרדל ב-69 ₪. בגזרת הקינוחים – פאי שוקולד מריר וריבת תפוז (34 ₪), פנקייק סופלה, אגס בסירופ וניל, גנאש שוקולד (34 ₪). בגזרת האלכוהול, מוצעים כעשרים סוגי יינות, ארבע בירות מהחבית, מבעבעים ושאר קוקטיילים מהבר.

הוגו ביסטרו בר פתוח בכל יום החל מהשעה 17:00 ועד 01:00, ובשישי-שבת כבר מהשעה 10:00. בסופי שבוע מוגשות ארוחות בוקר – שקשוקה מ-3 ביצים (46 ₪), ביצים עלומות על בריוש, תרד, סלמון מעושן / בייקון ורוטב הולנדז (55 ₪).