Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות באילת

מסעדות באילת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רשמית כבר לא סתם קיץ אלא החופש הגדול. מי מכם שמתכוון לצאת אל הים הפתוח, לצפות בדגים, לרכוב על הגלים ולשכב על החול, מוזמן להציץ בארבע המלצות למסעדות באילת. מטאפאס בר פופולרי ועד המסעדה המקומית החבויה ביותר

אולה

נראה שהמרחק בין ספרד לאילת הוא לא מאד גדול, ובאולה שבחזית מלון בל מגישים שפע של מנות טאפאס ואלכוהול משובח. ביניהן תוכלו למצוא קוליפלורה פריכה, שהם פרחי כרובית מטוגנים, מצופים בציפוי פריך ומלווים בצ'ילי פיקנטי; וגם סופלה תרד עם גבינת מוצרלה שנאפה בתנור אבן. לא על הטאפאס לבדו – כמובן, אולה מציעה גם מנות עיקריות של דגים כמו פילה פורל מעושן שמלווה בווסאבי קרם פרש.

המחבוא של אדי

נכון, ישנו שפע של מסעדות באילת, אולם הרבה מהן ממוקמות במרכזים תיירותיים. לא כך המחבוא של אדי, ששוכן באמצע שכונת מגורים, הרחק מההמון. התפריט של אדי מתרכז בבשרים, בדגים ובמאכלי ים, ובין המנות תוכלו למצוא קלמארי בשום, חמאה ונגיעת עגבנייה; פטריות ממולאות בשני סוגי גבינות המוגשות עם רוטב הבית; פילה בקר בקונפי יין ואוכמניות; סטייק ושרימפס ברוטב פטריות מוקרם ועוד הרבה אחרות.

אנג'לינה

אנג'לינה שבטיילת המלך שלמה בחוף הצפוני מגיעה מהכיוון האיטלקי-חלבי, בתחום העיצוב והאוכל. ריחות הפוקצ'ות והפיצות שנאפות בתנור מרחפים באוויר, מה שהופך אוטומטית את השהייה להרבה יותר נעימה. מתוך התפריט: פיצה אוליביה עם רוטב עגבניות, זיתים פרוסים וגבינת מוצרלה; פנה סלמונה עם קוביות סלמון, רוטב שמנת ואפונת גינה; רביולי תרד ברוטב לבחירה; ופנקוטה וניל עם פירות יער לקינוח.

פסאדור

התאורה המדויקת, כסאות העור ושולחנות העץ המסוגננים של פסאדור בחזית מלון אמריקנה, הם רק הפתיחה למטבח השף בסגנון הפיוז'ן המודרני. התפריט של פסאדור מציע טעמי גורמה והנה כמה דוגמאות: פילה לברק צלוי על מחבת לוהטת ברוטב עריסה עם עלי מנגולד וגרגרי חומוס; שיפוד נתח קצבים ברוטב השף בתוספת בצלים ירוקים שנצלים על הגריל; ופריים ריב אנטרקוט (550 גרם) עם צלע, שנצלה על הגריל בתיבול מלח ים גס ופלפל שחור ורוטב יין אדום.

חופשה נעימה.