מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על סיפודפדיה מאת שלום מחרובסקי מול ים

סיפודפדיה של מול ים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מה הופך את מול ים למול ים? שלום מחרובסקי, המייסד והבעלים, מציג מדריך קולינרי חדש וראשון מסוגו בעולם - סיפודפדיה - אנציקלופדיה של דגים ופירות ים. תענוגות הים, אמנות וצילומים יוצאי דופן

כל מי שאי פעם תהה מה הופך את מול ים לאת ממסעדות מאכלי הים הטובות בעולם, יכול סוף-סוף לקרוא את כל התשובות. לאחרונה יצא לאור ספרו של שלום מחרובסקי, המייסד והבעלים של המסעדה המיתולוגית בנמל תל אביב. סיפודפדיה היא מדריך קולינרי מקיף על דגים ופירות ים, ראשון מסוגו בעולם. חלקה הראשון הוא אנציקלופדיה מצולמת עם מידע מפורט ואנקדוטות על פירות ים ודגים ממינים שונים – מיובאים ומקומיים: דגים, צדפות, רכיכות ובעלי שריון, שעושים בהם במסעדה שימוש יום-יומי, כששמות המרכיבים מובאים במגוון שפות לטובת הסועדים הבין לאומיים. חלקו השני של המדריך מורכב ממתכונים שגובשו משחר הקמתה של מול ים ועד היום, שעליהם חתום השף יורם ניצן. המנות המוצגות מוגשות גם בימים אלה במסעדה.

בנוסף לצילומי הדגים ופירות הים, סיפודפדיה כוללת צילומים אותנטיים של שווקים ונמלים בעולם, שמהם מייבאת מול ים מוצרים. בצילומי הספר השתתף גם צוות וידיאו, שליווה את התהליך ויצר סרט דוקומנטרי אודות יצירת הספר.

על צוות הפקת הספר נמנים דן אלכסנדר – עיצוב, קליי מקלקלין – צילום ויאיר יוספי – עריכה.

הסיפודפדיה ניתנת לרכישה במסעדת מול ים או דרך אתר המסעדה, שם גם תתפרסם רשימת חנויות ובתי ספר לבישול שימכרו את הספר.

מחיר הספר: 300 ₪