Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על חגיגות שבועות במסעדות בצפון

שבועות מחוץ לעיר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

נוסעים צפונה בשבועות, מטיילים בין הרים ובין גבעות, נושמים אוויר, ובדרך עוצרים במסעדה. במושבוצ מכינים לכם סופלה גבינות, אצל אדלה מבשלים אוכל מקומי, בתאי צ'ין סוחטים מיץ, ובחוות התבלינים - פסטיבל קולעים

מושבוצ: סופלה גבינות

מסעדת מושבוצ מציעה לכם תפריט מיוחד לשבועות שיוגש עד ל-28 במאי, מהשעה 13:00: סופלה גבינות, פטריות ממולאות בגבינת עיזים; קבב דגים על מצע חציל קלוי ברוטב חמאת עגבניות וערק; סקלופיני שייטל ברוטב שמנת מרווה; קרפ עם קרם ריקוטה ודובדבנים ועוגת גבינה עם נקטרינות בקרמל.

אדלה: אוכל מקומי

במסעדת אדלה מבשלים בשבועות אוכל מקומי על פי מתכוני הספר "דברים שאוכלים מכאן" של ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק. מעבר לארוחת טעימות חגיגית תוצג במסעדה תערוכת צילומים של צלם הספר אסף רונן.

תאי צ'ין: מיצים סחוטים

במהלך החג ייערך במסעדת תאי צ'ין פסטיבל מיצים סחוטים על בסיס פירות וירקות ארץ ישראל, ובנוסף יוגש קוקטייל "חונג וואה" (מלפפון נענע בסינית) עם צ'ייסר ערק.

חוות דרך התבלינים: פסטיבל קולעים

פסטיבל הקולעים המסורתי בחוות דרך התבלינים שבבית לחם הגלילית נערך זו השנה שישית ברציפות. חג הקציר לכל המשפחה נחגג עם אוסף פריטים חקלאיים מכל הזמנים בשדות החווה, סדנאות אומן ומכירת סלים קלועים בעבודת יד. כל זאת ועוד: מופע תיפוף, מספר סיפורים, סדנאות קולינריות עם גבינות, פעילויות יצירה במטבח השף ומכירה של תערובות, מתכונים ומטבלים ורעיונות לשילובם בארוחות חלביות.

חג שמח