שף בשקט עם נורית רן מבנאפה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את נורית רן.

שם: נורית רן
מסעדה: בנאפה- קונדיטוריה בכפר רות
עבר: קונדיטוריה בליון
לימודים: בית ספר למלונאות ואטל בליון
סגנון: צרפתי
קינוח הדגל: קרואסונים ממתכון צרפתי אמיתי, עם חמאה צהובה וחומרים האיכותיים ביותר, עם הסבה לטעם הישראלי
השראה בעולם: הקונדיטוריה הצרפתית בכללה
חומרים אהובים: שוקולד בלגי, חומרים מיובאים כגון קרם פטיסייר, פייטה פייטין- חומר שמשמש כבסיס לעוגות ועוד.
פותחת את היום עם: קפה עם קרואסון שוקולד
הדבר הכי מוזר שאכלה אי פעם: אין דבר כזה.
הקהל הישראלי: קהל נהדר, יותר ויותר מבין באוכל, יש התקדמות ראויה לשמה.
חלום: להפוך לרשת, מקווה להגשים בקרוב.

עוגיות חמאה ואגוזי פקאן

המתכון באדיבות נורית רן קונדיטורית באנאפה.

חומרים
125 גר' אגוזי פקאן
150 גר' קמח תופח
125 גר' סוכר
125 גר' חמאה בקוביות קטנות
6 גר' / כפית תמצית וניל
45 גר'/ 3 כפות מים קרים
1/2כפית אבקת אפיה

ההכנה

מחממים מראש תנור לחום בינוני גבוה.
מרפדים 2 תבניות אפיה שטוחות בניר אפיה
במעבד מזון עם להב מתכת, קוצצים עד דק את האגוזים.
מוסיפים את הקמח והסוכר ומפעילים שנית.
מוסיפים את קוביות החמאה ותמצית הוניל לתערובת .
מוסיפים את המים כף אחר כף, עד שנוצר כדור בצק.
בידיים רטובות מגלגלים כדורי בצק .
מניחים בתבנית אפיה תוך שמירת רווחים.
אופים עד להזהבה.
מצננים על רשת צינון.
שומרים בכלי סגור.
באנאפה
מרכז דנ-גל אזור התעשיה כפר רות
טלפון: 08-9766992

www.2eat.co.il/bonnofait