מסעדת שלו ביער חוגגת את חודש מאי בצורה מיוחדת – עם הרבה דגים ויין. מתחילים היום (3 במאי) עם ערב שהוא כולו שוק דגים אירופי וממשיכים ב-16 במאי, עם טיול בעולם היין והאוכל. ומה בתכנית? כמובן, הרבה אוכל ויין
3 במאי - ערב שוק דגים אירופי
היום, 3 במאי, שלו ביער ממשיכה את המסורת שהתהוותה במסעדה ועורכת את שוק הדגים החמישי שלה. בתכנית: תפריט ייחודי על טהרת הים, המשלב מנות דגים ומאכלי ים, שיתומחר בהתאם למחירי הדייגים. את הערב תלווה מוסיקת עולם, ויינות לבנים יוצעו למכירה במחירים מוזלים.
16 במאי – טיול בעולם היין והאוכל
ב-16 במאי תארח שלו ביער את חנות היין "בקבוקים" מטבעון. במהלך הערב המיוחד תוגש ארוחה בת 6 מנות שתכלול גם טעימות יין – מישראל, ספרד, איטליה, קליפורניה וצרפת. עוד בתכנית: הסברים מעולם הקולינריה והיין, סודות, שילובים וטעמים. גם בערב זה ניתן יהיה לרכוש במחירים מוזלים את היינות המשתתפים.
בין המנות שיוגשו בערב היין:
ג'מבו שרימפ על מחית אגוזי מלך וגבינת ברי
טרטר דג ים במעטפת עלה גפן וביצה עלומה
נתח קצבים מדמם על ארטישוק באריגול
גלידה של גבינה כחולה וארל גריי
והיינות המשתתפים:
שרדונה 2010 - רוברט מונדאבי, וודברידג', קליפורניה
פאוסטינו 2009 - ריוחה
קיאנטי 2009 - ברון ריקאסולי, טוסקנה
בורדו 2009 - כריסטיאן מואקיס, בורדו
קריניאן 2006 - סומק ,ישראל
מספר המקומות מוגבל, ומומלץ להזמין מראש.
-
חודש מאי בשלו ביער
-
ערב שכולו יין בשלו ביער
-
ומנות מיוחדות
פרטי המסעדות המופיעות בכתבה: