שף בבית עם הדס ורדימון מבוקצ'ו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את הדס ורדימון.

הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את הדס ורדימון.

שם: הדס ורדימון.
מסעדה: בוקצ'יו.
עבר: מרילין מונרו (רמת אביב), השמורה 1840 במושבה הגרמנית בחיפה.
לימודים: למידה מהניסיון ומהתנסות וקורס קונדיטוריה ואפייה ברשת מלונות דן.
סגנון: איטלקי ים תיכוני עם הרבה עשבי תיבול, שמן זית, שום.
מנת הדגל: ריזוטו רגיל וריזוטו פירות ים עשיר בטעמים ועשבי תיבול.
לעולם לא אבשל: נחשים.
השראה בעולם: הטעמים והאסתטיקה של המטבח היפני.
השראה בישראל: ירקות, עשבי תיבול, זיתים ושמן זית מהגליל .
חומרים אהובים: בצקים, בשר טוב ובמיוחד פילה, פירות ים.
פותח את היום עם: קפה.
הדבר הכי מוזר שאכל אי פעם: בשר כריש בתאילנד, הטעם היה מוזר.
הקהל הישראלי: קהל טוב מאוד, יודע מה הוא רוצה ויודע לעמוד על שלו.
חלום: לפתוח מקום משלה, אולי בגליל.

טבעות קלמרי בתחמיץ

4 מנות ראשונות

200 גר' קלמרי לבן חתוך לטבעות
2 בצלי שאלוט סגולים קצוצים דק
גרידה ומיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום
1/2 פלפל חריף קצוץ
טרגון,בזיליקום
מלח ים ופלפל
כף חומץ בלסמי
עירית לקישוט

חולטים את טבעות הקלמרי במשך דקה במים רותחים , מסננים מהמים ושמים בקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים , מערבבים וטועמים , מתקנים את הטעם במידת הצורך.
מצננים את טבעות הקלמרי למשך כמה שעות במקרר.
להגשה:
ניתן להגיש את טבעות הקלמרי כאנטיפסטי או כמנה ראשונה , מעל מצע של עלים ירוקים
לקשט בעירית ובגרגירי רימונים

הירקון 106,פינת פרישמן, תל אביב
טלפון: 03-5246837


במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש