Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> כתבה על ברים בהרצליה פיתוח

ברים בהרצליה פיתוח


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אילו ברים מציעה הרצליה פיתוח, האלטרנטיבה הרשמית לתל אביב בעבור כל מי שאינו מעוניין להיכנס לכרך הגדול? והאם האלכוהול פחות טוב? הנה לכם ברים בהרצליה פיתוח: גדולים יותר, מרווחים יותר, נקיים יותר – תל אביב, מאחורייך

דבלין ברחוב שנקר, הרצליה פיתוח

כמעט לכל עיר יש את הדבלין שלה, וכמה טוב שאחת מהן היא הרצליה. כבכל הפאבים ברשת, הבירות בדבלין הרצליה מקבלות טיפול ראוי, ויש הרבה מהן. כמובן, גם ויסקי ושאר סוגי אלכוהול. בערבי שלישי ורביעי מתקיימות הופעות חיות, ובכלל האווירה מרווחת, ידידותית ושמחה. ליד הבירה: קבבונים בטחינה, מיקס שרימפס וקלמארי, כנפיים ושניצלונים בבצק בירה וצ'יפס.

המשבעה ברחוב מדינת היהודים, הרצליה פיתוח

באמצע השבוע המשבעה היא מקום לאירועים פרטיים, אבל הכיף הגדול מתחיל ביום חמישי קצת אחרי עשר וחצי ונגמר בשעות הקטנות שלפני בוקרו של יום ראשון. בסופי השבוע נערכים ערבי קונספט לקהל מגוון, כמו שירי ארץ ישראל וטברנה יוונית, כשהנוכחים רוקדים ושרים עם תופי מרים וזיקוקים. בתפריט האלכוהול: יינות, שמפניות, קוקטיילים, בירות, ויסקי וכל השאר. וליד: פלטת גבינות, מטוגנים, סלטים ובשרים על האש.

סבסטיאן ברחוב משכית, הרצליה פיתוח

מבית היוצר של קפה נואר, הקומה הרביעית ומונטנגרו, סבסטיאן הוא בראסי ותיק בהרצליה פיתוח. ליד הבר המרשים מוצע מגוון משקאות אלכוהוליים ויינות משובחים, וכשלצדו תפריט אוכל מגוון מוצע כאן ערב רווי אלכוהול באווירה רגועה עד אינטימית. בין המנות: חציל שרוף על האש עם פטה כבשים ושמן זית; סלט אנדיב ושרימפס עם גבינה כחולה וקוסטיצה; רביולי ריקוטה וכמהין; השניצל של קפה נואר ועוד.

מיט בר ברחוב הסדנאות, הרצליה פיתוח

מיט בר היא בר בשר ויין, שמציעה את חוויית הבר לקרניבורים מושבעים. עם מנות בתפריט כמו קרפצ'יו פילה בקר, נקניקיות איטלקיות תוצרת בית, אנטריקוט אנגוס, צלעות טלה, המבורגרים ואחרות, אפשר כבר להתחיל את הארוחה. עכשיו מוסיפים אחד או כמה מהיינות שהותאמו במיוחד לתפריט הבשרי, והרי לכם ערב מוצלח בבר נעים וחמים בהרצליה פיתוח.