Skip Navigation Linksראשי > מסעדות כשרות > פשוט מוכשרת> כתבה על מסעדות כשרות טובות 2eat

מסעדות כשרות טובות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

התלונות הרווחות על מסעדות כשרות נעות סביב קינוחים לא הולמים ובשר לא ראוי. אולם נראה שהסברה אינה מתאימה לכל המקרים, ושבכל זאת ישנן כמה מסעדות כשרות טובות. הכנו לכם רשימה – לשימוש עצמי או לאירוח של שומרי המסורת

אוליב ליף בתל אביב

על מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון בתל אביב מנצח השף צ'ארלי פדידה, שמוציא מן המטבח מנות המבוססות על אגן הים התיכון ושאינן מביישות את טובות המסעדות. כך תוכלו למצוא בתפריט של אוליב ליף שקדי עגל מטוגנים וניוקי ביתי המוקפצים עם ציר עגל ועירית קצוצה; חזה מולארד עסיסי המוגש עם פירות מקורמלים בסוכר חום וקינמון לצד בטטה בטמפורה; ולקינוח – סיגרים אפויים בתנור עם שוקולד וחלבה ומוגשים עם גלידת פיסטוק ושוקולד חם.

הירקון 99 בתל אביב

במלון דן שברחוב הירקון 99 בתל אביב מציעה הירקון 99 תפריט על בסיס חומרי גלם טריים ומקומיים עם נגיעה אישית: שמן זית מהשפלה, בשר בקר וטלה מצפון הארץ ודגה הטרייה מהים התיכון. כל אלו יחד חוברים לכדי תפריט מעניין שכולל מנות כמו מוסקת טלה עם חציל שחור וטבולה ירוקה; לברק בר אפוי עם מנגולד ירוק, קרם ארטישוק ובצל ירוק; פסטת חלבונים, פטריות וכמהין וקונסומה מלון ושקדים, פניני קיווי ומשמש וקרם וניל לקינוח.

אי זוגי בתל אביב

אי זוגי של השף איתן מזרחי הביאה אתה קונספט צעיר, ידידותי וקליל, וכך היא מציעה שילוב של מנות מהתפריט בכל מני דרכים – גם אי זוגיות. בין המנות בתפריט תוכלו למצוא קרפצ'יו בורי ואבוקדו בוויניגרט וסאבי; ספריבס טלה במרינדת דבש, טימין ושום קונפי; סיגר לוקוס ועשבי תיבול; ולקינוח – טראפלס אגוזים ופיסטוק ברוטב שוקולד חם.

אנטריקוט דה פריז בהרצליה

אנטריקוט דה פריז שבהרצליה פיתוח ייבאה לארץ את מנת הסטייק פריט הצרפתית המסורתית הרווחת במסעדות מכובדות בעולם, רק בגרסה כשרה. הרוטב המפורסם מוכן ממגוון עשבי תיבול ושאר תבלינים וסודות. עוד בתפריט הכשר של אנטריקוט דה פריז: קרפצ'יו בקר, שמן זית ובזיליקום, כבד אווז הבית המוגש עם צ'אטני אגוזים וטוסט בריוש, ולקינוח – קאסטל – עוגת מוס ומרינג פראלין.

דארנא בירושלים

דארנא היא בית לתרבות מרוקאית שגם מקפידה על מצוינות קולינרית. יוצאי מרוקו וגם חובבי הז'אנר יוכלו ליהנות כאן מהאוכל המסורתי המוכר כמו מרק חרירה עם נתחי עגל, גרגרי חומוס, עדשים, כוסברה וסלרי המוגש עם תמרים ופלחי לימון; פסטייה דגים או ירקות; קוסקוס – טפייה, מהרי האטלס או מראקשי; טאג'ין עם כל טוב; ופיתויים מתוקים כמו מחנשה, הלוא הוא נחש עשוי עלי פילו ממולא מרציפן ומעוטר באבקת סוכר ובקינמון.

לארא בירושלים

השף הירושלמי ליאור חפצדי הקים במדרחוב הירושלמי את לארא, ושם הוא מגיש מטבח ישראלי ים תיכוני עם נגיעות אירופיות אותנטיות. כך שוכנות בתפריט של חפצדי מנות כמו סרדין ממולא בדברים טובים המוגש על סלט קיצי של צנונית וגספצ'יו עראק; אספרגוסים צלויים במעטפת פנקו המוגשים בליווי קרם טופו מתובל; ולקינוח – פירמידת מוס חלבה ופצפוצי שוקולד עם קוביות מרקיז שוקולד, פיצוחים וחלבה.

ארנולד'ס בנתיב השיירה

מסעדת השף הכשרה נבחרה זה לא מכבר לאחת מעשר מסעדות הגורמה הכשרות בישראל. התפריט שלה כולל תבשילי קדירה, בשר בקר מובחר ואנטריקוט פריים ריב, ותפריט היינות מורכב ממיטב היקבים המקומיים המתאימים למנות הישראליות. על רקע הנוף הגלילי, זוהי חוויה גלילית-ישראלית-כשרה כוללת.