לילוש, panino עם טאץ אישי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לכל אחד הסנדוויץ' שלו. לעיתים קרובות רק שתי פרוסות לחם החובקות ממרח. המשקיענים יפגישו בו את הגבינה עם הנקניק האהוב עליהם. המהדרין יוסיפו חסה, עגבניה ואולי גם מלפפון חמוץ. זה הסנדוויץ' הישן והמוכר.

מי לא אוהב לאכול סנדוויץ'? הסנדוויץ' שלנו חובק זכרונות ילדות וחמימות של בית. אנו קשורים אליו מגן הילדים, סוחבים אותו 12 שנים בילקוט בית הספר . הוא איתנו בטיולים, במשרד. תמיד משביע וקל להכנה . לכל אחד הסנדוויץ' שלו. לעיתים קרובות רק שתי פרוסות לחם החובקות ממרח. המשקיענים יפגישו בו את הגבינה עם הנקניק האהוב עליהם. המהדרין יוסיפו חסה, עגבניה ואולי גם מלפפון חמוץ. זה הסנדוויץ' הישן והמוכר.

לא עוד, הסנדוויץ' האהוב שלנו עולה כתה. סנדוויץ' בר איטלקי הוא הדבר החם ולילוש היא החלוצה. סצינת הסנדוויץ' העולמית התרחבה מאוד בשנים האחרונות וגם באופנה זו האיטלקים מובילים ובגדול. ה panino - "לחם קטן". מילה שהומצאה בבר הלחם המיתולוגי quadronno שבמילנו מגיע גם אלינו. לא עוד סנדוויץ' שמרני עם פנים/מילוי צפוי. כי אם panino עם טאץ אישי, שהוכן בכשרון רב.

ה panini נאפים בתנור המסעדה, והם אווריריים במידה הנכונה והקרום עשוי בדיוק בפריכות הרצויה. השילוש האיטלקי הקדוש הכולל: סלמי, פרושוטו ומורטדלה מפנה מקומו לאינטרפרטציות מעניינות של השפית. חומרי הגלם, המרכיבים את מבחר הסנדוויצ'ים המרשים שלה, נבחרו בקפידה רבה. אינספור שילובים ואפשרויות והכי חשוב, כל panino מוכן במיוחד עבורכם ולא כזה שישב על המדף וחכה לכם.

בתחילת הארוחה מגיעה סלסלה מלאה ברצועות panino משוחות בשמן זית וקלויות בעדינות, מלוות במגש, עליו מסודרות צלוחיות עם מגוון ממרחים. אהבנו את ממרח העגבניות המיובשות, בעל טעם עשיר, אדמתי ומלא. פסטו מעודן בו הוחלפו הצנוברים המיתולוגיים בגבינת עיזים, אינטרפטציה אישית חביבה ביותר של השפית שהפכה את הפסטו למעודן וקליל. ממרח ארטישוק וצנוברים היה חידוש מרענן ומיוחד וכמוהו ממרח התמרים הפיקנטי, בעל החריפות העדינה. מוס טונה, טפנד זיתים ופלפלים קלויים השלימו את המבחר.

ועכשיו הגענו לחלק הקשה... איזה פנינו נבחר מבין השפע המוצע. עצתי... הפקירו עצמכם בידיה של לילוש. היא כבר תמצא את הפנינו שמתאים בדיוק עבורכם, תמליץ ותכוון ולא מן הנמנע שתכין לכם משהו שאינו מופיע בתפריט, סתם כי נחה עליה המוזה ונראה לה שזה מה שתאהבו.

לשולחן מגיעים ה panini שני חצאים המונחים בסלסלת קש ולצידם סלט ירוק. Panino אגסים, סנט מור וצנוברים, שילוב טעמים מנצח, סנדוויץ קל, קייצי ומעודן. המשכנו בבליסימו ארוגולה ומוצרלה. הסנדוויץ' המפתיע ביותר. את הפרושוטו החליף הודו שנפרס דק עד כדי שקיפות, ההודו מיושן ומשומר בהמלחה עדינה, בטכניקה הדומה מאוד לזו של פרמה. תהליך המניב הודו בעל מרקם אלסטי, טעם עדין ומליחות במידה הנכונה. פרוסות ההודו הדקיקות האלה, שלצידם פרוסת מוצרלה וחופן ארוגולה, הזכירו לנו טעמים טובים של איטליה וגנבו, ללא ספק, את ההצגה. המשכנו עם panino חזה אווז מוקפץ בברנדי ודבש בלווי ברי ופרוסת עגבניה. הדבש והברנדי הולמים את חזה האווז ומשתדכים היטב לברי שמלווה אותם.
המנות גדולות , מנה אחת תספיק לזוג שאינו מורעב. למי שאינו רעב במיוחד או לרעבים הרוצים לבדוק מספר מנות אפשר גם חצאי מנות
לילוש
יש חרוצים 14 תל אביב
טלפון: 03-5379354