Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדת בשרים

מסעדת בשרים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת בשרים: המקום שבו מגשימים חלומות ונותנים דרור לתאוות הבשרים, המקום שבו ורידים משוישים מתקבלים בברכה, המקום שבו מקובלים קולות לעיסה, מציצה וגיהוק. מסעדת בשרים: כל מה שאי פעם רציתם ולא היה לכם את מי לשאול

NG בתל אביב

NG היא מסעדה קטנה וחביבה בשכונה הציורית נווה צדק. מי שלא יודע שהיא נחשבת לאחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר בארץ, לא יגלה זאת ממבט בנוף הפסטורלי. אבל נתח הפורטרהאוס של NG הוא מהמפורסמים, וכך גם ארוחת הברברים שמוגשת על שולחנות ארוכים נטולי סכו"ם או צלחות, שעליהם אתם מוזמנים לאכול כמה בשר שרק תוכלו – ברווזים צלויים, חזירון במייפל ותפוחים, שוקי טלה ענקיות, נתח מדמם של פילה פרא על העצם ועוד. את הכול תוכלו לשטוף ביין, ולהיות הברברים אוהבי הבשר שאתם.

בוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החי"ל

בשר, יין, שוקולד וגלידות – מה עוד יכול אדם לבקש בחייו. בכניסה לבוצ'רי דה ברילוצ'ה, בלוקים של שוקולדים ארגנטינאיים ממתינים בסבלנות לצד כוסות יין שאותן ממלאים ישירות מהחבית. אחר כך מגיעים לקצבייה המפוארת שכוללת את כל מה שאתם יכולים להעלות על הדמיון – עם או בלי שומן, 200 או 500 גרם, מיושן יותר או פחות. לרשותכם אנטריקוט, פילה עגל, פריים ריב, טי-בון סטייק, צלעות טלה, שקדי עגל ועוד ועוד. אחר כך תוכלו לקנח בגלידה, כי הייתם ילדים טובים וסיימתם את כל מה שהיה לכם בצלחת.

דיקסי גריל בר בתל אביב

סטייק האוס כמו במנהטן, דיקסי גריל בר היא מסעדה יציבה ששומרת על מוניטין גבוה כבר שנים רבות. התפריט עשיר בבשר, והוא מוצע 24 שעות ביממה, לאלו מכם שאוהבים את הסטייק שלהם בשעה 4 בבוקר. אז בואו נתחיל עם צ'וריסו המוגשים עם סלט תפוחי עץ, בייקון מתוק, פקאנים וקארי. עכשיו נעבור לביפבורגר (200 או 250 גרם), המוגש בתוך לחמנייה, ליד צ'יפס או תפוח אדמה אפוי. ורק עוד מנה קטנה לארוחת בוקר – קרוק בורגר – הלוא הוא ביפבורגר 200 גרם עם גבינת גאודה בטוסט, ביצת עין והולנדיים, סלט עגבניות וצ'יפס. ועכשיו אפשר ללכת לישון בשקט.

הירקון 99 בתל אביב

המסעדה של בית המלון דן תל אביב מציעה בשר בקר וטלאים צעירים שמגיעים ישירות מצפון הארץ. נתח האנטרקוט של הירקון 99, במשקל 400 גרם, נצרב על הגריל ונצלה בתנור, מוגש עם תפוחי אדמה ותבשיל מהיר של פטריות – והוא מספיק בשביל לגרום לכל צמחוני לנטוש את אמונותיו לערב אחד. עוד בתפריט של השף עובד אלפיה: פילה בקר במחבת עם יין פורט, פטריית מלך היער ותפו"א ראטן, אנטרקוט טלה אפוי בציר טבעי, קרם שעועית לבנה, סלק ופול ירוק – כי מי אמר שבשר זה עניין של סטקייה.

בתיאבון.