Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על מסעדת אנג'ליקה ירושלים ואבו אל עבד יפו

מסורת במסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הימים הם ימי בין המצרים והיהודים שומרי המסורת מקפידים על אי אכילת בשר ויין. לעומתם השכנים הערבים מתכוננים היטב לחודש הרמדאן, שבו הם יצומו בכל יום אבל בלילה יאכלו כפי יכולתם. גם למסעדות יש מה לומר בעניין

אנג'ליקה, ירושלים

מסעדת אנג'ליקה, בין הטובות בירושלים, מעניקה לסועדיה חוויית גורמה חמימה ונעימה בכל ימות השנה. צמד השפים מרגי וגרשקוביץ' מקפידים על מטבח עונתי שמשתנה כמה פעמים במהלך השנה בהתאם למה שמציע השוק. הנה גם עכשיו, עם ימי בין המצרים, משתנה הלך הרוחות, והמסעדה מציעה תפריט רחב ומיוחד של מנות דגים משובחות, במיוחד בשביל שומרי המסורת שמקפידים על אי אכילת בשר ושתיית יין.

אבו אל עבד, יפו

מסעדת אבו אל עבד, שכבר משנת 1949 מגישה מאכלים אותנטיים ביפו, פונה בימים אלו אל לבם ואל קיבתם של שומרי המסורת המוסלמים, שמתכוננים בימים אלו לחודש הרמדאן. בחודש הרמדאן תציע אבו אל עבד מבצע אכול כפי יכולתך בעל ערב החל מהשעה 19:30. בתפריט: 10 סוגי סלטים, 3 סוגי מנות ראשונות, 6 מנות עיקריות בשריות, 2 סוגי מרקים, שתייה קלה וחמה ואפילו קינוחים. כל זה יעלה 60 ₪ לסועד, ושנעבור את הימים הקשים בשלום.