Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על סדנאות בישול לקראת פסח בספייסס כלים ומאכלים

ספייסס: סדנאות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

עוד לא הגיע פורים אבל פסח גם הוא בפתח, וברשת החנויות ספייסס כבר מתכננים לכם את החג. הדרך הנאותה היא כמובן עריכת ליל סדר שהאורחים שלכם לא ישכחו לעולם, ולשם כך מציעים לכם בספייסס סדנה שתלמד אתכם כיצד. הנה:

סדנה מעשית: ארוחת פסח מרשימה

מורן רוטמן מדריכה סדנת בישול הכוללת את המנות המורכבות הבאות: קונסומה בקר כתיתות מצה וכבדים בסצ'ואן; לבבות חסה עם פלאפל ממולא בכבש ארטישוק תפוחי אדמה וביצה ברוטב קיסר; הודו שלם ממולא וצלוי עם תפוחים, חזה אווז מעושן וערמונים; תבשיל טלה בפול ירוק ובצלים מושחמים. לקינוח: מוס שוקולד בלגי ומקרון פיסטוק.

הסדנה תיערך בסניף ספייסס תל אביב ביום ו', 1 באפריל, בשעות 10:00-13:00. מחיר הסדנה: 240 ₪.

סדנה מעשית שנייה: ארוחת פסח ממטבחו של בני סיידא

בני סיידא מדריך סדנת בישול הכוללת את המאכלים הנהדרים הבאים: מרק קרם ירקות וכדורי בשר בשמן בזיליקום; אוסובוקו בירקות שורש ביין אדום; שוקי עוף בג'ינג'ר יין אדום וערמונים; ארטישוק ממולא בשר על תבשיל פול ואפונה ברוטב לימון; ירקות מקורמלים בתנור עם תימין ושמן זית ודואט לשני אגסים עם סורבה פסיפלורה.

הסדנה תיערך בסניף ספייסס תל אביב ביום ד', 6 באפריל, בשעות 17:00-20:00 ובסניף ספייסס צומת ביל"ו ביום ה', 7 באפריל, בשעות 17:00-20:00. מחיר הסדנה:240 ₪.

מומלץ לשמור מקומות מראש.