מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> כתבת ביקורת על פאב מיידלר'ס חיפה

מיידלר'ס: חדש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ביום א' יוצאת אורלי פרש-אזולאי לפאב מיידלר'ס שבכרמל חיפה, בניסיון לטפל בשביזות יום א'. ניסיון של 11 שנים, חלל משודרג, ערבי קונספט ואלכוהול מעולה שעושה את העבודה כמו האוכל שלצדו. יום ראשון לא חייב להיות קשה

ביום א' יצאנו לכרמל כדי לטפל בשביזות יום א'. מיידלר'ס בכרמל, פאב למביני עניין ואבן דרך בתרבות הלילה בחיפה, קיים למעלה מ-11 שנים ועבר לאחרונה מתיחת פנים רצינית. היום הוא מיידלר'ס חדש, משופץ, מורחב ומשודרג, בעל חזות של פאב ניו יורקי מעוצב, שכולל בר גדול, אזורי ישיבה, אזור לאונג' ל-VIP, מרפסת רחבה ואזורים רומנטיים ואינטימיים. תפריט האוכל והאלכוהול של מיידלר'ס גדל, ולראשונה בתולדות סצנת הפאבים החיפאית נעשה שימוש בתקליטנים שיוצרים במקום אווירה מחשמלת לצד שמירה על קו סולידי ואיכותי. פעם בכמה חודשים מכריזים במיידלר'ס על חודש קונספט מעניין כמו לדוגמה פסטיבל הבירות שנערך כאן באוקטובר בסימן האוקטוברפסט האירופי. ניכר כי הבעלים של מיידלר'ס שופעי רעיונות והם אינם מפסיקים להפתיע את קהל הלקוחות במבצעים, בהפקות, במופעים ובערבים מיוחדים.

את הערב שלנו במיידלר'ס פתחנו, איך לא, עם אלכוהול. אני עם בירה פרנסיסקאנר בהירה (היישר מבוואריה) ומיכל עם פיג'לינג סאוור. השקנו כוסיות ואיחלנו לעצמנו פתיחת שבוע מופלא. כשהאלכוהול החל לעשות את עבודתו נאמנה, התרומם מצב רוחנו, השיחה התחילה לקבל כיוונים מעניינים והחלטנו שזה הזמן לאכול משהו. ניר איזק, מבעלי מיידלר'ס, עזר לנו להגיע להחלטה שהייתה קשה בשל תפריט מגוון ועשיר שלרוב אינו מאפיין פאבים. אל הבר זרמו מנות מופלאות: עוף אינדונזי מוקפץ עם ירקות ברוטב סויה וג'ינג'ר - מנה עשירה בטעמיה ובתבליניה, המוגשת עם כרוב כבוש ולחם הבית. קרפצ'יו בקר עם נגיעות שמן זית, חומץ בלסמי, שבבי פרמזן פזורים מעל, בזיליקום ומיץ לימון טבעי הפתיע אותנו מאד, לא ציפינו שמנה שנהוגה כיום במסעדות נחשבות תוגש בפאב ברמה כל-כך גבוהה. המנה השלישית שטעמנו הייתה שרימפס בחמאה ושום, שהתאימה היטב לבירה שלי וחוסלה במהירות תוך חוסר התחשבות בקצב האיטי של מיכל.

סבב השתייה השני שלנו במיידלר'ס כלל קשאסה למיכל וליקר פרנג'ליקו עבורי. שוב דאגנו שלא לשתות על בטן ריקה ואכלנו גם מנת רביולי בטטה מעולה ברוטב אלפרדו.

ברקע התנגנה במיידלר'ס מוסיקה ישראלית משובחת והאווירה הייתה לוהטת. נראה שהאנשים שסביבנו מכירים זה את זה, קיבלתי את התחושה שבמיידלר'ס כולם חברים של כולם. גם מיכל ואני הרגשנו בנוח, החברים מסביב הרעיפו עלינו חיוכים, הערב היה מיודד ונעים. מיידלר'ס מציע אווירה של פאב שכונתי חם, עליז ושמח. בעיקר שמח לחגוג את יום א', מי אמר שתחילת השבוע צריכה להיות קשה.