Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדות שמציעות מנות פירות ים

פירות ים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אנחנו לא מוותרים על כל מה שיוצא מן הים, ונהנים לשלוק את המולים, להרגיש את חמיצות הלימון שמלווה את השרימפס, ללעוס את הקלמארי וללקק עוד קצת את רוטב המיונז החרפרף. אנחנו גם אוהבים את הים שליד פירות הים. טיול בחוף

באבאי יפו

מסעדת באבאי ביפו מציעה לכם אוכל טוב, טרי ונקי ישר מן הים, רק על בסיס שמן זית. באבאי שהיה פעם דייג יודע מה טוב בשבילכם, והוא מגיש את זה מתובל בסיפורים על הים ועל יפו. נסו את סלט פירות הים היפואי שמכיל מולים, שרימפס, בייבי שרימפס וקלמארי על מצע חומוס ורוטב צ'אטני ושבבי חציל פריך. כי לא סתם עשו ביפו ים.

גורדו תל אביב

אם תמשיכו על קו החוף התל אביבי עוד קצת צפונה תגלו בחוף גורדון מסעדה נהדרת שמאפשרת לכם ליהנות מחוויית הים אבל בלי החול ברגליים. בניגוד לברים אחרים בחוף יש כאן קצת יותר מבירה עם חול בתחתית, בעצם הרבה יותר: תפריט דגים ופירות ים מהמשובחים בעיר. נסו את מנת המולים הטריים ביין לבן ובעשבי תבלין (54 ₪) ועוד טוויסט מעניין: חריימה שרימפס ברוטב עגבניות פלפל פיקנטי (88 ₪), כי מי אמר שחריימה אוכלים רק אצל אימא.

על המים הרצליה

המשכנו להרצליה ומצאנו פנינה קולינרית יוקרתית ואנינה על חוף הים. פירות ים ובשרים פרי יצירתו של השף אלכס פלטינסקי, חומרי גלם משובחים, טיפול מוקפד במרכיבים ושילובים חדשניים. לבילוי קליל ובלתי מחייב שבו על הבר והאזינו למוסיקה טובה, אבל אנחנו פה בעניין של פירות ים, אז לא כדאי לוותר על מנת הפריטו מיסטו (120 ₪) – שרימפס, קלמרי וברבוניות בטיגון עמוק עם רוטב מיונז ולימון. הכול על המים.

הוואנה פלוס חיפה

הגענו כבר לצפון הרחוק, אבל גם בחיפה יש ים ופירותיו לא חמקו מהוואנה פלוס בחיפה. על מרפסת אחת במושבה הגרמנית תמצאו דו-קיום, שקט, אינטימיות ואוכל ושתייה מגוונים. אם אתם כבר כאן, נסו את קוקטייל פירות הים של הוואנה פלוס, שכולל שרימפס, קלמארי, ראשי קלמארי וצדפות והכול יוקפץ ברוטב לבחירתכם.

ים, ים ים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה