Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על ארבעה מקומות לממכר מאפים

4 מאפים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הבצק כבר מזמן אינו עניין של הישרדות אלא של טעם, וטעם טוב. בין אם אתם חסידי מאפי הגבינה ובין אם אתם חוטאים בשוקולד, בין אם אתם אוהבים לחם מלא ובין אם דל קלוריות, מצאנו לכם 4 מאפים (ועוד כמה) שתשמחו לטעום

לא סתם אמרו עליה שהיא אמרה שאם אין לחם שיאכלו עוגות, היא ידעה על מה היא מדברת. הבצק כבר מזמן אינו עניין של הישרדות אלא של טעם, וטעם טוב. בין אם אתם חסידי מאפי הגבינה ובין אם שוקולד הוא החטא שלכם, בין אם אתם אוהבים את הבצק שלכם דק ובין אם אתם אוהבים אותו עבה, בין אם אתם אוכלים את הלחם שלכם מלא ובין אם אתם מעדיפים אותו דל קלוריות, מצאנו בשבילכם ארבעה מאפים שלכל הפחות תשמחו לשמוע עליהם. ולכל היותר תטעמו.

בליקר בייקרי

סניפי בליקר בייקרי בראשות אורן בקר בוגר הקורדון בלו מפיצים מדי בוקר ריחות משכרים של מאפים טריים, עוגות בשלל טעמים, קישים מפתים ודברי מאפה פיקנטיים. בוויטרינה השקופה של בליקר בייקרי מוצגים לראווה קינוחים ומתוקים מעשה ידי השף, עוגות מוס עשירות, טארטלטים ומוצרי פטיסרי מרהיבים נוספים, כמיטב המסורת האירופית. הרשו לנו להמליץ על הקישים שעשויים מבצק צרפתי פריך, ממולאים בירקות טריים ונאפים בתנור מיוחד. הקיש הים תיכוני (37 ₪), לדוגמה, ממולא בגבינת עיזים, בפלפלים קלויים ובפטרוזיליה וזיתי קלמטה. אם עדיין בוקר, כדאי לנסות את הדניש בטעמים (15 ₪) ליד הקפה, ואם אתם באמת בעניין של קינוח, הציצו בפאי התפוחים (29 ₪) שמאחורי הוויטרינה, הוא עשוי מבצק פריך, שקדים, תפוחים וקינמון.

לחמים, תל אביב

מאפיית לחמים שברחוב החשמונאים מציעה לכם תפריט לחמים מכובד, מגשי כיבודים לאירועי יום חול וחג, סדנאות חווייתיות לאפיית לחמים, ולרגל ראש השנה, תפריט לחמים מיוחד, הכולל חלה חגיגית, חלת מרציפן, לחם תפוחים ותמרים, עוגות דבש, עוגיות מגולגלות עם תמרים ואגוזים, טארטים, עוגות שמרים, פטיפורים, ממתקים ועוד. הרשו לנו להמליץ לקחת הביתה מלחמי היום המשתנים: לחם הבצל (16 ₪) הוא רך ואוורירי, מוכן מקמח חיטה על בסיס שאור עם בצל טרי, מתובל בקצח, שום, ופלפל שחור גרוס. עוד כדאי לכם לחטוף בדרך הביתה מקל זיתים (10 ₪) שהוא מקל שיפון אפוי עם זיתים יווניים, זיתי קלמטה, זיתים ירוקים וגבינה. בגזרת הדיאטה תוכלו למצוא את לחמניית הדיאט דגנים (3\5 ₪) שעשויה מ-32 אחוזי קמח שיפון עם פשתן, סובין וגרעיני חיטה שלמים.

אצולת המאפים קראנץ', ראשון לציון

שלל יצירות קולינריות מעשה ידי השף אשר מדר, מאסטר בקינוחים מזה עשרים שנים ובעל שם עולמי, מחכות לכם בראשון לציון. כל היצירות מבית קראנץ' הן תוצר של עבודת יד ברכיבים טבעיים ואהבה רבה. התפריט של קראנץ' כולל מאפים מיוחדים – מתוקים, מלוחים, עוגות, לחמים, רטבים, ריבות ועוד. מומלץ: להגיע לארוחת בוקר-צהריים ביום שישי, וליהנות מהסלטים המשובחים ומהמטבלים, ממגוון הלחמים הטריים, מהגבינות המתובלות, ממאפי הבורקס על מיניהם ומהקישים שיעשו לכם את סוף השבוע. אחר כך קחו לכם הביתה איזו עוגה בחושה, או שטרודל עם בצק פריך במגוון טעמים כמו ריקוטה-דובדבנים, ובלו לכם את סוף השבוע בנעימים.

בית לחם, ירושלים

בעיר הבירה, בדרך בית לחם, נמצא ביתו של הלחם, שמציע לכם לחמים, גבינות ומה שביניהם. מדובר במעדנייה קטנה ומטריפה בעלת אווירה חמה ומשפחתית, שמשתמשת במוצרים ייחודיים, טריים ומגוונים. לרשותכם גבינות עיזים וגבינות כבשים, קונפיטורות ביתיות, רטבים מסוגים שונים, יינות איכותיים, ובעיקר מבחר גדול של לחמים בטעמים שונים מתוצרת מאפיית טלר. עוד בבית לחם, עוגות, עוגיות ושוקולדים. ובגזרת המאפים המומלצים: לחם אוכמניות פקאן – 50% חיטה מלאה, 50% קמח חיטה לבנה, אגוזי פקאן ואוכמניות, לחם ברביקיו עשוי חיטה מלאה עם שמרים, קצח, פשתן ושומשום או בייגלה אמריקאי במבחר טעמים.

ושלעולם לא תרעבו ללחם.