מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

גשם של שוקולד/


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פעם שמעתי על אבא אחד שבכל גשם ראשון יצא לחצר ביתו ותלה שוקולדים וממתקים על העצים. כשהתעוררו בבוקר הגשום הראשון ידעו הילדים לרוץ לחצר ולמצוא על העצים אוצרות תלויים בחוטים. הם מספרים, שתמיד הופתעו מחדש ואתם תגידו לי מה זה אם לא אהבת אב.

לפני כשבוע יצאו לחנויות מארזים חדשים, קטנים של שוקולד השחר ודבר ראשון חשבתי על האבא ההוא, תליין הממתקים. אם הקופסאות הקטנות של השחר היו בזמנו הוא היה בטח תולה גם אותן.
כששואלים אנשים מה כדאי לעשות עם שוקולד השחר נעות התגובות בין למרוח אותו על לחם לבין למרוח אותו על פתי בר. הנה רעיון לכדורי שוקולד


כדורי שוקולד בתוספת שוקולד השחר

החומרים

חבילת ביסקוויטים מפוררת (200 גרם)
1/2 כוס חלב
כף ליקר שוקולד (או רום, או ליקר אמרטו)
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים
1/4 כוס צימוקים
מארז קטן של שוקולד השחר

קוקוס או סוכריות צבעוניות

הכנה

1. מערבבים את כל החומרים לעיסה ומקררים היטב במקרר.
2. מגלגלים בקוקוס או בסוכריות צבעוניות. מקררים ומגישים