Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> ביקרות על הריבר נודלס בר

ריבר נודלס בר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"ארוחת השחיתות נקראת כך משום כל הטוב הטמון בין הנודלס של המנה הענקית הזו, החל מכבד אווז רך ועסיסי המשתלב עם פרגית בשרנית וכלה בירקות כמו כרוב, בצל, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים..." שיר כידן בריבר נודלס בר

הגעתי לריבר נודלס בר באיחור רציני של שעה. אפילו לא הצלחתי להתקשר. קיוויתי שהחברה שקבעתי אתה עדיין תישאר כזו אחרי האיחור הזה, אבל בעיקר קיוויתי שהיא מעסיקה את עצמה, שהזמינה משהו לאכול ולשתות ושהזמן עובר לה מהר. לי הוא עבר ממש לאט. כשהגעתי ראיתי שלא הייתה שום סיבה לדאגה. היא ישבה עם ספר פתוח וסלט קימצ'ה ענק פרוש לפניה. רעבה ועייפה, מייד התנפלתי עליו. מנה גדולה ומרעננת שטעמה הפיקנטי מלווה את הירקות המוחמצים ואינו משתלט עליהם. המלצר של ריבר נחלץ להצלת חברתי, או יותר נכון, המנה שלה, ופינק אותי בטבעות בצל ענקיות המטוגנות בציפוי פריך ומתובל גם הוא בפיקנטיות עדינה. כמובן שגם לא הספקתי לאכול כל היום אז הזמנתי מאקי גריל שהוא סושי סלמון צלוי עם מלפפונים ועטוף באבוקדו. זוהי מנה מרעננת ומעוצבת המגיעה עם שלל רטבים לבחירתכם.

החברה הטובה שהבינה לאן נושבת הרוח ושאם לא תדאג לעצמה יחוסל כל השולחן שלנו בריבר והיא תישאר רעבה, הזמינה לעצמה סלט חסות ירוק ברוטב ויניגרט המעוטר בבוטנים קלויים ובצ'יפס בטטה. שילוב החסות עם הבוטנים והרוטב החמצמץ הניבו צהלות שמחה של חברתי המאושרת. מסתבר שמציאת האיזון הנכון בין כמויות החסה והתיבול אינו דבר של מה בכך וריבר עברה את המבחן הקשוח בהצלחה יתרה. עכשיו כשהייתי כבר פחות רעבה התפניתי להסתכל סביבי, להתרשם ולהבין את מה שחברה אחרת ניסתה להסביר לי הרבה קודם. ריבר אינה עוד מסעדת 'אכול ולך' כמו רוב המסעדות התל אביביות שמנסות להכניס כמה שיותר לקוחות על פי הדקה. המחיר אותו מחיר אבל התפאורה מכובדת והאווירה נעימה ומזמינה.

המלצר של ריבר ששם לב לדינמיקה הבינצלחתית שבינינו מיהר להוציא עבורי את ארוחת השחיתות שנקראת כך משום כל הטוב הטמון בין הנודלס של המנה הענקית הזו, החל מכבד אווז רך ועסיסי המשתלב עם פרגית בשרנית וכלה בירקות כמו כרוב, בצל, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים. בעוד אני עסוקה באכילה אינטנסיבית, הייתה יכולה חברתי לאכול בנחת וללא הפרעות את נודלס פטריות השיטאקי שהזמינה בליווי שעועית ירוקה, בצל, כרוב, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים.

הרעב המטורף שליווה אותי בהגיעי לריבר נודלס בר עבר חלף לו ואת הקינוח כבר הזמנו יחד. המלצר של ריבר הוציא לנו את גאוות המטבח, מגדל בבל של מוס חלבה אוורירי המורכב משמנת, שוקולד חם ופקאן על מצע אגוזים מתפצפץ ועטוף בשערות חלבה נמסות בפה ומחליקות במורד הגרון. כבר לא היינו רעבות אבל לא הצלחנו להניח את הכפיות ולהשאיר את המגדל המתוק הזה על תילו. אין ספק שזו המנה בשביל כל מי שאוהב מתוק. אם אתם מאלה שלא אוהבים חלבה, החשש אינו רלוונטי. את החלבה הזו תאהבו. סמכו עלי.

בנגיסות האחרונות של הקינוח שהמתיק את היום שנגמר וכשהשעון הראה שכבר ממש מאוחר, נפל האדרנלין. אחרי שכבר הספקנו לספר ולשמוע את כל קורות היום, לנתח מה קרה ומי אמר למי, להתעודד וגם קצת לעודד, הצלחנו להתחיל להתקפל. בסך הכול, אחרי ארוחה כל כך טובה ודשנה קצת קשה להתגלגל הביתה, גם אם הוא במרחק שני רחובות בלבד.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש