Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > חדש במטבח> טיפים לקראת החנוכה

לקראת החנוכה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רשת דה קוק סטור משיקה לקראת החנוכה, מחבת סופגניות המאפשרת לחסוך את הקלוריות השמן ולטגן את הבצק על גבי הכיריים, במחזורים של דקה ל-7 סופגניות. וגם טיפים להכנה נכונה של לביבות וסופגניות

מחבת הסופגניות מגיע אלינו מארצות הברית. כל שצריך לעשות הוא להכין בלילת סופגניות, לשפוך את התוכן לתוך החורים במחבת ולטגן במשך דקה בלבד - לקבלת סופגניות בוטיק קטנות ומופחתות בקלוריות.
מחבת סופגניות - 235 ₪

טיפים להכנה נכונה של לביבות וסופגניות
1. אם מטגנים בשמן עמוק, עדיף להשתמש בשמן קנולה ולהשתמש במדחום, לוודא שהשמן מגיע ל-190 מעלות ולא יותר או פחות מה שימנע מהסופגניות ספיחת שמן מיותרת.

2. עדיף לאפות את הסופגניות ואת הלביבות, בדרך כלל בטמפרטורה של כ-180-200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהם משחימים. עדיף לעשות בדיקה על לביבה אחת לפני שאופים את הכל ליתר ביטחון.

3. אם רוצים לטגן את הלביבות אפשר להשתמש בספרי שמן על מחבת טפלון ולטגן את הלביבות על אש נמוכה עד שהן מתייצבות.

4. כל קמח/פירורי לחם/דגנים כשיבולת וכו' ניתן להחליף בקמחים מלאים או דגנים מלאים, כנל לגבי סוכר שאפשר להחליף בסוכר חום (דמררה) או תחליף סוכר.

5. ניתן להחליף ביצה ב2 כפות פישתן טחונות ב-1/4 כוס מים פושרים, וכך לחסוך את הקלוריות ואת הכולסטרול ולהרוויח סיבים.

6. כשמשתמשים בפירורי לחם עדיף לוודא שהם לא מכילים שומן מוקשה (מרגרינה) ובכל מקרה עדיף להשתמש בפירורים שטחנתם לבד בבית.

7. עדיף להכין לביבות שמכילות גם מגוון סוגי ירקות וגם דגנים, אגוזים ומוצרי חלב, ככה אפשר לנצל את אכילת הלביבה לצריכה של כל אבות המזון ולא סתם לאכול ג'אנק.


המידע באדיבות השף אורן לוקסנבורג