מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> המלצה על הריבר נודלס בר

נהר הפרא


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

''לעיקריות בחרנו מנה אחת מתוך התפריט היפני העשיר. הפור נפל על קומבינציית סשימי, שכללה נתחים נאים (תרתי משמע!) של טונה אדומה, סלמון ודניס...'' אדם בר וידידו המסעדן מופתעים מרמת האוכל והשירות בריבר נודלס בר

ע., ידידי, הוא מסעדן. ולמסעדנים, מסתבר, יש נקודת מבט שונה על מסעדות, מלשאר האנושות. כשנכנסים עם ע. למסעדה הוא מצליח לחשב את כמות המלצריות הדרושות לכל משמרת, ואת נקודת ה break-even של בעלי המקום וכל זה בחלון הזמן שבין הבדיקה הבטחונית לבין ההתרווחות שליד השולחן. אל תבינו לא נכון, האיש מבין באוכל ויש לו טווח עצום של תחומי עניין, אבל כשזה מגיע למסעדות, יש לו עוד סט משקפיים, עם מבחר עדשות ייעודיות למסעדנים.

ריבר נודלס בר היא רשת של מסעדות באוריינטציה מזרח-אסיאתית, שפתחה את ''חללית האם'' בראשל''צ, וכשהחלה להתרחב, נשארה (מחשש עינא בישא) בערים שמתחילות בר': רחובות, רמת-גן. לאחרונה התוסף גם הסניף בתל אביב. אבל שום עין רעה לא תחריב קונצפט מצליח - אוכל מזרח אסיאתי אקלקטי (יפני, תאילנדי ואינדונזי) שמותאם לחיך הישראלי, עושה שימוש בחומרי גלם טובים ונשען על החיבה הישראלית לאקזוטיקה של האוריינט.

בזמן שסקרנו את הסביבה, הרווינו את צימאוננו במיטב מיצי הבריאות שיש למקום להציע: שילוב שמרני (אני) של מלון וקוקוס היה מעולה, ושילוב נועז יותר (ע.) של סלק, תפוחים, ג'ינג'ר וליים (ע.) שלא התאפקתי וטעמתי גם ממנו, היה מוצלח לא פחות והפיג את החשש שהיה לי מ''תעוזתו''. בכל סניפי ריבר נודלס בר , מלבד הסניף בת''א, תוכלו להנות מתפריט אלכוהול עשיר הכולל בירות, יינות מהארץ והעולם, קוקטיילים מיוחדים ועוד אטרקציות במחירים נוחים.

לראשונות בחרנו בסלט ירוק ובמושו אנטרקוט. הסלט הירוק היה רענן ופריך, ברוטב ויניגרט. תוספת של בוטנים וצ'יפס בטטה נתנו לו את הטוויסט האסיאתי המצופה. המושו אנטרקוט היה מעדן של ממש. מקורו של המושו במטבח הסיני. המושו הן חביתיות (מעין פנקייקים או טורטיות), שעוטפות נתחי חזיר. הסניף התל-אביבי לא מוגדר ככשר, אבל אינו מגיש חזיר או פירות-ים. בהמלצת המלצרית ארזנו בכל חביתית שכזו רצועות אנטרקוט, סלט מלפפונים (וצנון) ומרוטב ההויסין, וכן מהמיונז החריף שליוו את המנה. כרכנו יחד את כל הכבודה למנה מושלמת בגודל ביס.

לעיקריות בחרנו מנה אחת מתוך התפריט היפני העשיר, ומנה של ריבר שורט ריבס. הבחירה במנה היפנית לוותה בהתלבטות ארוכה. למטבח היפני יש ייצוג מכובד ועצמאי בתפריט, שהקשה את הבחירה לחובבי אוכל יפני שכמונו. הפור נפל על קומבינציית סשימי, שכללה נתחים נאים (תרתי משמע!) של טונה אדומה, סלמון ודניס. מנת הריבר שורט ריבס, היתה שמנה במידה (כלומר רזה ככל שנתח כזה יכול להיות), ולוותה ברוטב הויסין וג'ינג'ר מעושן. לצידה הוגש ''אורז בריאות'' אורז בר במגוון צבעים, מתובל במבחר עשבי תיבול – בן לוויה מצויין לצלעות.

שני אלמנטים חשובים ליוו את הארוחה ותרמו להנאה שלנו – שרות קשוב, מקצועי וידעני ממלצרית מקסימה, וקיר של רעפי בד, שאפקטים של תאורה, בצבעים מתחלפים, שיוצרים חגיגת צבעים מרשימה ומפתיעה. מה אגיד לכם? אפילו המסעדן התרשם.
ריבר נודלס בר
סחרוב 26, ראשל''צ, 03-9528844
ז'בוטינסקי 7, ר''ג, 6114033 - 03
פארק המדע 6, רחובות 08-9462652