Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעייה בשרית כשרה: מיטבלים, מפגש הסטייק, גבריאל,ראנץ' האוס

רביעייה בשרית כשרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בכל הנוגע למסעדות איכות – המבחר לשומרי כשרות בדרך כלל מצומצם יותר, היצע המנות קטן יותר, ולפעמים צריך לנסוע רחוק בכדי לאכול ארוחה חגיגית וכשרה. לכבוד שומרי הכשרות: הנה ארבע מסעדות איכותיות, כשרות ובשריות, ברחבי הארץ

מיטבלים
מסעדת השף של יניב ונטע חדד, הממוקמת בראש פינה, היא מה שמגדיר בעליה ''גורמה לעם'': מסעדה איכותית, ברמה גבוהה, לא פלצנית מדי, כשהגימיק שלה הוא הרטבים: לכל בשר שיוצא מהמטבח מוצמד רוטב ייחודי, שמחמיא לו. על המטבח חולש יניב, המוציא תחת ידיו מנות כמו פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי; חזה עוף ברוטב חרדל, דבש ורוזמרין; חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק, ליצ'י ושקדים; כבד עוף ברוטב תאנים וריבת בצל; צלעות טלה ברוטב קרמל, תפוזים וג'ינג'ר; פילה בקר ברוטב יין ואוכמניות, ועוד. כצייר חובב, דואג יניב שגם המנות היוצאות מהמטבח ייראו כמו ציור. נטע, קונדיטורית בהכשרתה, היא שאחראית כל הקינוחים הייחודיים של המקום. והכל כשר, בהשגחת הרבנות העירונית ראש פינה.
מיטבלים
על הכביש הראשי, ראש פינה.
04-6860107

מפגש הסטייק
אל תתנו לשם לבלבל אתכם – מסעדת מפגש הסטייק בהרצליה היא מוסד בשרים ותיק ומכובד, שמתהדר בתעודת כשרות מזה כשנתיים. המסעדה לצד מנות מזרחיות מסורתיות כמו חומוס-טחינה, שיפודי פרגיות וכבד עוף, וערכת הסלטים המסורתית, מציעה המסעדה גם מנות גורמה בשריות של ממש, ותפריט אלכוהול משובח. במנות: חציל בלאדי עם שום, טחינה ולימון; אנטרקוט משובץ כבד אווז ברוטב ציר בקר ותאנים עם תפוחי אדמה; פילה בקר 250 גרם בשר משובח ואיכותי, מוגש על תפוחי אדמה ברוזמרין וציר בקר; שיפודי כבד אווז; דג דניס שלם ממולא עשבי תיבול ולימון; שניצל וינאי; צלעות טלה; סטייק סינטה 250 גרם ועוד. המקום כשר, כאמור, בהשגחת הרבנות העירונית הרצליה.
מפגש הסטייק
שנקר 7, הרצליה פיתוח.
09-9511177

גבריאל
מסעדת גבריאל בירושלים היא מסעדה כשרה למהדרין, המגישה מגישה תפריט גורמה המשלב את המטבח הצרפתי ויוצר פיוז'ן מרתק. המסעדה מתפרשת על פני שתי קומות, מעוצבת בנגיעות של קשתות ומראות גדולות, מרוהטת בעץ ועור, ומשדרת אווירה יוקרתית ומהודרת. בצהריים מציעים במסעדה עסקיות משתלמות, ובערב - תפריט מגוון מחומרי גלם מעולים. במנות: מדליוני כבד אווז ברוטב וורמוט ומנגו; מח עגל ברוטב פסטיס, כרישה ולימון; חזה מולארד ברוטב יין, שיני שום ודבש; מניפת סינטה על תבשיל ריזוטו ברוטב פטריות וורמוט; וולינגטון - נתח פילה ואסקלופ כבד אווז, במעטפת דקיקה של בצק עלים, על מצע פטריות ובצל ברוטב פורט; קונפי שוק אווז ברוטב קלבדוס ותפוחי עץ גרנד סמית, ועוד.
גבריאל
בן שטח 7, ירושלים.
02-6246444

ראנץ' האוס
מסעדת ראנץ' האוס ממוקמת בטיילת הרויאל ביץ' באילת, ומגישה בשרים איכותיים לפי משקל, ממש כמו באמריקה. המסעדה, הכשרה בהשגחת הרבנות העירונית אילת, מעוצבת בקפידה, משדרת אווירת יוקרה, וידועה בעיר בזכות הסטייקים המשובחים שלה. השף האמון על הכנת הבשרים הגיע מהכפר שיבלי שבהר תבור, והוא בעל ותק רב במקצוע. במנות: מרק ירקות ובשר בקר מתובל בפפריקה; קולורדו - בר מותן (סירלויין) במשרה שמן אגוזים וחומץ; אלסקה - פרוסות דקיקות של אלתית טרייה בתחמיץ שמן זית; טקסס- כנפי עוף פיקנטיות מטוגנות מצופות בדבש ורוטב ברביקיו; עוף מושחר בתיבול פיקנטי; ספר ריבס בקר - 800 גרם של צלעות בקר קדמיות מושחמות ברוטב ברביקיו מיוחד, ועוד.
ראנץ' האוס
טיילת ישרוטל רויאל ביץ', אילת.
08-6368989