מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> לשבור את הצום: אוונגרד, אינדירה, דיטה, דרוקר'ס

לשבור את הצום


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

יום כיפור בפתח, ובקרוב יתכנס כל בית ישראל לחשבון הנפש השנתי ולחתימה טובה, מי בצום ובתפילות, מי במרתון די.וי.די. במסעדות כבר חשבו על היום שאחרי, וארגנו מסיבות חטאים מעוררות תיאבון. הנה ארבע מסעדות בהן תוכלו לשבור את הצום

אוונגרד
רגע אחרי שמסיימים את הסליחות, הבר של אוונגרד מזמין את כולם למסיבת חטאים ראשונה, הכוללת מסיבת פרייסטייל עם די ג'יי אלון, דרינקים, אוכל מושחת, מוזיקה טובה, והרבה שמח עד אור הבוקר.
בתפריט: מבחר קוקטיילים במחיר 32-45 ₪; סינגל מאלטים כמו באומור, לה פרוייג, וגלן מורנג'י ב-30 ₪ לצ'ייסר; טקילות עיליות כמו מסקל, קוארבו גולד, וקוארבו 1800 ב- 23 ₪ לצ'ייסר; ושפע של מנות בר מפנקות לשבירת הצום, כמו מיני קרפצ'ו - רצועות בקר פרוסות דק, מתובלות ברוטב בלסמי, עלי רוקט, פלפל שחור גרוס ופרמז'ן מגורד מעל (24 ₪). באופן כללי, מציעים באוונגרד במהלך חודש אוקטובר תפריט טעימות מיוחד לחובבי בירה ונקניקיות איכות, הכולל שש סוגי בירות לצד פלטת נקניקיות מיוחדות תוצרת בית של השקרוטרייר, אלן טלמור.
אוונגרד
הברזל 3, רמת החייל, תל אביב.
03-6480082

אינדירה
מסעדת אינדירה ההודית תציין את צאת צום כיפור עם תפריט טעימות לילי - חגיגה קולינארית במחיר מיוחד במסגרתה יוצעו מבחר מנות מיוחדות ב-25 ₪, ובירה קוברה הודית ב- 23 ₪. במנות: טאמר-ק-שורבה - מרק עגבניות קטיפתי בתיבול פפריקה וכמון; סמוסה ירקות/בשר - בצק דמוי פירמידה ממולא בתפוחי אדמה,אפונה וקשיו/בבשר; פקורה ירקות- מבחר ירקות מצופים בקמח עדשים ומטוגנים; בג'יה בצל- טבעות בצל בנוסח הודי; צ'אנה מסאלה באטורה- גרגירי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי מוגשים על מצע של לחם באטורה מטוגן; תפוח אדמה קטמנדו- קוביות תפוח אדמה ובטטה מוקפצות בסגנון הודי נפאלי; דאל- תבשיל עדשים המבושל לילה שלם בקדרה על גחלים, צ'יקן זעפרני - פילה של עוף מושרה במרינדה של פטרוזיליה, שום, פלפל חריף, צלוי על גחלים, ועוד.
אינדירה
שדרות שאול המלך 4, תל אביב.
03-6954437

דיטה
מסעדת דיטה מזמינה אתכם לשבור את הצום עם מנות ראשונות וקוקטייל, ולהרים כוסית עד הסליחות הבאות. בנשנושים: לבנה וחצילים מטוגנים בשמן זית ואגוזי קשיו (28 ₪); גמבה ממולאת בגבינה בולגרית וחצילים קלויים (39 ₪); סביצ'ה דניס עם מנגו, בצל ירוק, עגניות שרי, נענע, שמן זית ולימון (45 ₪); באפלו ווינגס מתוק חריף, מקלות סלרי ורוטב שמנת רוקפור (45 ₪); קבבים משופדים, חציל קלוי וזעתר ברוטב דבש תמרים וטחינה גולמית (42 ₪); קרפצ'יו סינטה בשמן זית ולימון, צלפים ופרמז'ן (44 ₪), ועוד. באופן כלי, מציינת מסעדה דיטה את חודש אוקטובר בחגיגה של בשר ובירות איכות מיוחדות. בתפריט בירות בוטיק מהולנד, בלגיה ואנגליה, לצד תפריט גריל משובח, הכולל מנות כמו .
קבבים משופדים, אנטרקוט ברוטב שמנת פלפל, ביף סטרוגונוף, ועוד.
דיטה
שדרות רוטשילד 45, תל אביב.
03-5604222

דרוקר'ס
מסעדת דרוקר'ס, ביסטרו בר ביתי בניחוח צרפתי, פותחת דלתותיה לאחר שבירת הצום לחגיגה של טאפאסים, דרינקים ומוזיקה טובה בחצר המסעדה. בתפריט הטאפאסים: קרפצ'ו פילה בקר, מוגש בליווי אורוגולה שום ופרמז'ן (39 ₪); קרפצ'ו דג ים בליווי וינגרט קווה וסלסה קריאולה (39 ₪); קלמרי טמפורה ממולא בשרימפס, ברוטב סלסה מנגו פיקנטי (42 ₪); ניוקי קרם ארטישוק (42 ₪); רוק שרימפס בטמפורה - בשני טעמים: קרם ווסאבי מתקתק וקרם צ'ילי פיקנטי (44 ₪); פריקסה פטריות יער, עם סיגר גבינת עזים ברוטב קרם כמהין (44 ₪); בייבי קלמרי על הפלנצ'ה, מוגש בליווי סלט קינואה, עגבניות שרי, כוסברה ווינגרט אוכמניות (42 ₪); אסקרגו בשום ועשבי תיבול (40 ₪), ועוד. מנות הטאפס יוצעו לצד קוקטיילים, במחיר 39-43 ₪.
דרוקר'ס
מונטיפיורי 17, תל אביב.
03-5663535