מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

יש בשר בלי אש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בעוד שבוע נחגוג את יום העצמאות, יום המנגל הבינלאומי, ונצא לעשות על האש ברחבי הארץ. אבל אולי השנה, במקום להתלכלך מפחמים ולשרוף נתחים על הגריל, פשוט תצאו למסעדת בשרים טובה? הנה עשר מסעדות בשרים משובחות ברחבי הארץ

כתבה זו לקוחה מתוך פרויקט יום העצמאות של אתר 2eat

בלק סטיר
רשת המסעדות בלק סטיר, גריל האוס דרום-אפריקאי, מתמחה ביישון, חיתוך והכנת בשרים בצורה ייחודית. המסעדות מגישה בשרים מיושנים, משוחים ברטבים ייחודיים וצלויים בגריל. מנות מומלצות: שדרת הצלעות - שדרה של צלעות בשר לבן רך ועסיסי, עשויות על הגריל; ראמפ סטייק, נתח ייחודי לרשת, נתח עסיסי ביותר, מומלץ במידת עשייה מדיום; בורוורס - נקניקיה דרום אפריקאית כפרית. לרשת סניפים במוצא עילית, בהרצליה ובראש פינה. ברשת ניתן גם לרכוש נתחים של בשר משובח.
בלק סטיר
יוחנן הסנדלר 3, הרצליה פיתוח, 09-9557464/7.
רמת מוצא 6, מוצא עילית, 02-5700433.
בכניסה לשדרות הגליל, מול המשטרה, ראש פינה, 04-6936250.

אל גאוצו
אל גאוצו היא רשת מסעדות גריל דרום אמריקאי, הפועלת בישראל מאז שנת 1982, ולה 12 סניפים ברחבי הארץ, מאילת בדרום ועד קריית מוצקין בצפון. סוד טעמו של הבשר ברשת טמון בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם על גריל פחמים, אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת. בנוסף, מגישה המסעדה מגוון מנות מהמטבח הארגנטינאי, ובהם אמפנדס, צ'וריסו, ואינצ'ילדה. בנוסף, מציעה הרשת שירות קייטרינג על גלגלים, אירוח כפרי, סדנאות בשר, סעודת קרניבורים ועוד.
אל גאוצ'ו
סניפים ברחבי הארץ
שיחת חינם להזמנת מקום: 1-800-422-000

דוריס קצבים
בתחילה היה דוריס קצבים אטליז, המתמחה במתן נתחי הבשר הטובים ביותר, מהעדרים המשובחים ביותר. במפעל שבצמח הציעו בשר טרי ומשובח שעבר תהליך טיפול ועיבוד ארוך ומורכב, מבחירת העגלים בשטחי המרעה ועד הטיפול המקצועי בנתחי הבשר. בצמד המסעדות של דוריס קצבים, שנפתחו בראש פינה ואחר כך בתל אביב, משלבות בר-מסעדה המעניק חוויה קולינארית, עם אטליז משובח המציע מגוון רחב של בשרים. נתחים מומלצים: צלעות טלה, סטייק ניו יורק, פורטרהאוס ונתח קצבים.
כביש ראשי, ראש פינה, 04-6801313.
יגאל אלון 65, בניין טויטה, תל אביב, 03-6244124.
נתב שיחות ארצי: 1-599-500-021.

אוקטגון
מסעדת אוקטגון שבעמק יזרעאל הוקמה כמקום המפגש לאוהבי הבשר האיכותי. במסעדה, הממוקמת במבנה מעץ אורן דרום אפריקני, בצמוד למטע פקאן, מציעים תפריט עשיר ומגוון, תוך הקפדה על איכות המרכיבים ושילובים אנינים של המטבח הקלאסי עם סגנונו הכפרי של העמק. חדר מיוחד ליישון בשר ניבנה במרתף המסעדה, ומבטיח את איכותם של חומרי הגלם. בתפריט: נתח אנטרקוט משויש ברוטב ציר בשר ומח עצמות, נתח סינטה עם שקדי עגל ופילה בקר. במסעדה עורכים גם אירועים פרטיים.
אוקטגון
בכניסה לקיבוץ רמת דוד, נהלל.
04-6415333

אלבמה נתניה
מסעדת אלבמה מביאה לישראל את המאכלים העממים ממדינות הדרום של ארה''ב - אלבמה, ג'ורג'יה וטנסי. אמצעי הבישול היחיד במסעדה הוא מעשנה, תנור פחמים ענקי, בו ניצלים בשרים ונאפים תבשילים בתהליך עישון חם. המסעדה מתמחה בהכנת בשר לבן, בתוספת תפוחי אדמה הנאפים עם הבשר וסופגים את טעמיו. התפריט כולל בשרים נוספים, ובהם אסאדו, שפונדרה ואנטרקוט בקר. המעשנה עצמה ניצבת במרכז המסעדה, ומעניקה לה נופך ייחודי, וארומה נעימה המלווה את הסעודה.
אלבמה
פנקס 47, נתניה
054-4557287

מפגש הסטייק
מסעדת מפגש הסטייק הכשרה שבהרצליה, הסניף החדש של מוסד הבשרים הוותיק, היא מקום הבילוי האידיאלי לכל מי שאיכות בשרים היא עבורו ערך עליון. המסעדה מציעה תפריט בשרי מגוון, הכולל מבחר עשיר ומגוון של מנות בשר מובחרות. במנות: כבד קצוץ; הפיתה של מאג'ד- פיתה על הגריל עם בשר טחון, טחינה וסלט כרוב; אנטרקוט משובץ כבד אווז ברוטב ציר בקר ותאנים; פילה בקר 250 גרם המוגש על תפוחי אדמה ברוזמרין וציר בקר ודניס שלם ממולא עשבי תיבול ולימון.
מפגש הסטייק
שנקר 7, הרצליה פיתוח.
09-9511177

מיט אנד ווין
מיט אנד ווין הינה המסעדה הראשונה בארץ של רשת בינלאומית, עם סניפים באוסטרליה, יוון, בחריין, דובאי, דרום אפריקה ומוזמביק. המסעדה, המתמחה ביישון וצלייה של בשר מובחר ובתפריט יינות עשיר, ממוקמת בלב אזור העסקים בהרצליה פיתוח, עם גישה נוחה וחניה בשפע, ומעוצבת בסגנון חדשני ומושקע. התפריט הכשר כולל מנות כמו שיפוד קצבים, צלעות טלה, צלעות עגל חלב וספריבס.
מיט אנד ווין
שנקר 16, הרצליה פיתוח.
09-9567006

לוקאס
לוקאס היא מסעדה בסגנון בראסרי צרפתי, עם תפריט המתחלף במהלך שעות היום. המסעדה מתמחה במגוון של בשרים, פסטות טריות המיוצרות במקום, דגים ופירות ים. בצהריים ניתן לקבל עסקית הכוללת שתייה ומנה ראשונה או קינוח במחיר המנה העיקרית, והמקום מציע גם שירות משלוחים. בערב הופך המקום לבר-מסעדה מעודכן בסגנון צרפ