Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > כלי כלי> לבשל הכי קרוב לאדמה עם סירי טרה-קוטה של פירל

לבשל קרוב לאדמה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

סירי פירל האיטלקיים עשויים 100% אדמת טרה-קוטה שעובדה ע''י קדר מומחה, ומעניקים חוויית בישול בטעם של פעם, בה בעת שהם מותאמים לצרכי המטבח המודרני. אידיאלי לבישול תבשילי קדירה חורפיים. להשיג ברשת ספייסס

בראשית לא היה מטבח מודרני, ואת האוכל היו היו מבשלים באדמה: מבעירים עליה אש וצולים מעליה את הבשר, או ממלאים בור אדמה בגחלים, וקוברים בו את האוכל במעין תנור טבעי, שהיה אופה אותו בחום נמוך. כמובן שעם השנים מצאו בני האדם פטנטים שונים ומשונים לבישול, והיום מבשלים על האדמה רק בטיולי שטח, וגם זאת, לרוב בעזרת גזיה משוכללת. אבל טרנד החזרה לטבע מביא איתו את הצורך לחזור לבישול של פעם. לא באדמה אולי, בכל זאת המודעות להיגיינה היום גבוהה יותר; אבל כמו שהיה אומר צדי – ליד. בצד.

סירי פירל (Piral) הם הדבר הכי קרוב לזה שאפשר למצוא היום בשוק. הסירים, תוצרת איטליה, עשויים 100% אדמת טרה קוטה, אשר עובדה באמצעות גלגל קדרים בידיו של קדר מומחה. הסירים פותחים בפנינו את חוויית הבישול בטעם של פעם, עת היו מבשלים בסירי חרס כצורך אמיתי, והם אידיאליים לבישול תבשילי קדירה חורפיים. במקביל, הם עונים על כל הדרישות של המטבח המודרני, וניתן להשתמש בהם בכל דרך: מעל להבת אש, פלטה חשמלית, מיקרוגל או בתנור. בנוסף, הם ניתנים לשטיפה במדיח הכלים.

הקולקציה של פירל כוללת סירים בגדלים שונים, מחבתות, תבניות, סט אידוי ותחתיות לסיר חם. סדר גודל מחירים: סיר בעל תכולה של 5.4 ליטר עולה 249 ₪. ומחבת בעלת תכולה של 1.9 ליטר - 190 ₪. להשיג ברשת סניפי ספייסס, כלים וטעמים.

ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב.
03-6475555