מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > כלי כלי> בישול בסטייל עם כלי פנסופל בשף דיפו

בישול בסטייל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בחנות כלי הבישול שף דיפו ניתן להשיג את סדרת הסירים ומחבתות של פנסופל, האוחזים בכמה יתרונות משמעותיים – בסיס כפול המונע התחממות יתר, ציפוי פנימי המונע הידבקות המזון ומאפשר לבשל ללא שמן, ועיצוב מותאם לניקוי קל. קנינו

אני לא יודע אם מדובר באוזלת יד שלי ושל זוגתי – אבל לכלי בישול אצלנו יש תוחלת חיים קצרה במיוחד. ידיות נשברות, שאריות שרופות נדבקות בעיקשות לתחתית ומסרבות לרדת, ולאחרונה הצלחתי לבקע תבנית פיירקס כשרוקנתי ממנה את האוכל הלוהט מהתנור, וכדי למנוע הידבקות של שאריות (ע''ע סעיף קודם) - ישר שפכתי לתוכה מים קרים. ישיבה דחופה שכינסה מועצת הבית הגיעה להחלטה שככה זה לא יכול להימשך, ושהגיע הזמן להשקיע בכלי בישול איכותיים, ולא חד פעמיים. או אז, שמנו פעמינו לשף דיפו, ומצאנו את הסירים של פנסופל.

פנסופל הוא מפעל איטלקי שקיים כבר עשרות שנים, ומוצריו עומדים בתקני איכות גבוהים. סדרת 'אינדוקטה', המשווקת בשף דיפו, כוללת סירים ומחבתות בעלי בסיס כפול, המיוצרים בטכנולוגיה ייחודית. לסירים ולמחבתות של פנסופל שכבה כפולה המשלבת פלדת אל חלד ואלומיניום בטכנולוגיה מתקדמת, מה שמונע התחממות יתר, ומסייע בחסכון באנרגיית הבישול.

לכלים מסדרה זו עוד כמה יתרונות: הציפוי הפנימי הייחודי מונע הידבקות המזון, מה שמאפשר בישול בריא ודיאטטי - ללא שמן. ניקוי הכלים קל ופשוט, וניתן להכניס אותם למדיח. הגימור המלוטש של התחתית מונע שריטות והחלקה במשטחי הבישול. ידית הבקליט ארגונומית, נוחה לבישול, בנויה בקווים ישרים למניעת הצטברות שמנים או חומרי ניקוי, ועמידה בחום של עד 200 מעלות.

כך או כך – לקחנו. אותה קנה הניקוי המהיר, ועובדה שאפשר לבשל בלי שמן. אותי קנה העיצוב – מדובר בכלים ממש ממש יפים. עכשיו הם מפארים לנו את המדפים, אנחנו נהנים להסתכל עליהם, וגם הבישול הפך פתאום לפשוט וקל, ואני לא שורף יותר שום דבר. בהחלט שווה את ההשקעה.

שף דיפו
שדרות יהודית 24, תל אביב.
03-6244034