Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעיית ט''ו בשבט: טיקה, ערבסקה, דים סאם, אדיסון

רביעיית ט''ו בשבט


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לכבוד ראש השנה לאילנות, שיחול בשבוע הבא, יגישו מיטב המסעדות ארוחת ט''ו בשבט מיוחדת, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה במחיר 120 ₪ לסועד. ברוח החג, תקדיש המסעדה בשם הסועד עץ לקרן קיימת לישראל, למען שיקומם של יערות הצפון שנפגעו במלחמת לבנון השנייה. הפרויקט יערך בתאריכים 20-26.1.08. הנה ארבע מהמסעדות שלוקחות בו חלק

לכבוד ראש השנה לאילנות, שיחול בשבוע הבא, יגישו מיטב המסעדות ארוחת ט''ו בשבט מיוחדת, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה במחיר 120 ₪ לסועד. ברוח החג, תקדיש המסעדה בשם הסועד עץ לקרן קיימת לישראל, למען שיקומם של יערות הצפון שנפגעו במלחמת לבנון השנייה. הפרויקט יערך בתאריכים 20-26.1.08. הנה ארבע מהמסעדות שלוקחות בו חלק

טיקה


מסעדת טיקה, בת לרשת מסעדות עולמית, מתהדרת במטבח טורקי עשיר, על כל גווניו. התפריט מציג מגוון בשרים ומנות מסורתיות בתערובת תבלינים ייחודית, מלווים בפיתות בלון מהטאבון, לצד קינוחים טורקיים אותנטיים. במסגרת הפרויקט, תוצא ארוחה מיוחדת, הכוללת: פתיח: מיני לחמעג'ון מגולגל; גוורדה – סלט עגבניות ברכז רימונים; או היירלה – סלט עשבים. למנות הראשונות: יאפרק דולמאסי – עלי גפן ממולאים אורז וחמוציות; או מוטבל – חציל קלוי ביוגורט. למנה עיקרית - בייתי קבב (טלה או עוף); אדנה קבב (טלה או עוף); קולבסטי; או דונר. לקינוח – אייווה, חבוש צלוי וקרם פרש.
טיקה
שנקר 11, הרצליה.
09-9728191
אבן גבירול 74, תל אביב.
03-6965315

ערבסקה


מסעדת ערבסקה מזמינה את סועדיה למסע קולינרי של טעמים וניחוחות מהמטבח הלבנוני, המשלב שמן זית משובח, כבש טרי, בשר על גחלים, קדירות מסורתיות המתבשלות שעות ארוכות, עשבי בר, ירקות בלאדי והרבה אהבה. התפריט מתבסס על תבשילים מהמטבח הלבנוני-שאמי ועל מנות מזה וגריל ערביות. המטבח הלבנוני מפורסם בתבשיליו המעולים, המתבשלים שעות ארוכות ומדיפים ניחוחות משכרים של תבלינים, בשר משובח וירקות טריים. במקום ניתן לערוך אירועים בסגנון אוריינטלי לבנוני למגזר הפרטי והעסקי, בשילוב מוזיקה מתאימה וריקוד אומנותי.
ערבסקה
בן ציון גליס 4, צמת סגולה, פתח תקווה.
03-9044242

דים סאם


דים-סאם, נודלס וסושי בר, מעוצב בסגנון אסיאתי ובקווים נקיים. המקום מרווח במובן האינטימי והמזמין של המילה – תאורה חמימה ונעימה, בר ישיבה גדול ומדליק, מגוון נרחב של אלכוהול ויינות. המסעדה יחודית מאד במגוון הדים-סאם שהיא מציעה, עם מלויי של ירקות, עוף, בשר, אווז, פירות-ים ועוד. בנוסף, מוגשים במסעדה נודלס מאטריות ביצים או אורז העשויים בעבודת יד, וגריל בר אסיאתי משובח בו מוגשים פילה סלומון, סטייק פרגיות וכנפיים ברוטב הבית. בימי ראשון ורביעי, החל מהשעה 21:00, מגישים במסעדה מנות נודלס ופתאי לבחירה ובירה מהחבית ב- 50 ₪ בלבד.
דים סאם
אלנבי 120 תל אביב.
03-5604341

אדיסון


תפריט ט''ו בשבט של בר המסעדה אדיסון ברעננה כולל מבחר מנות ראשונות, כמו שרימפס בציפוי פריך במתבל יוגורט צ'ילי מתוק וגבינת פטה, סיגר טלה עם שרי-גספצ'ו וטחינה שום ירוק, וקרפצ'ו חציל בלאדי עם טחינה, יוגורט ונתח גבינת פטה. מבחר מנות עיקריות, כמו סלט אדיסון - עלי אנדיב עם תערובת עלים, פונדו גבינה כחולה, מלון כתום, פיצוחים ובשר מעושן; סלט בטטה - תערובת עלים, בטטה אפויה, גבינה כחולה, אגוזי מלך ורוטב וינגרט הדרים; המבורגר אדיסון -;בשר בקר מיושן עם חצילים, פיסטוקים וקשיו, מוגש עם צ'יפס; קבב טלה בסלט מרוקאי פיקנטי ומסבאחה עם צ'יפס. מבחר קינוחים המשתנים מדי יום.
אדיסון
אחוזה 282, רעננה.
09-7743131

עוד משתתפות בפרויקט:
OM – בני ברית 4, הוד השרון. 09-7405853.
בליקר – שונית 2, מרינה הרצליה. 09-9550000.
הגנס – משה סנה 199, צומת הכפר הירוק, רמת השרון. 03-6447575.
לוקה – שונית 2, מרינה הרצליה. 09-9514000.
פורלין – פרישמן 10, תל אביב. 03-5222664.
רובינשטיין – גיבורי ישראל 17, א.ת. פולג, נתניה. 09-7888838.