מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

האחיות שאולוב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לפעמים חלומות מתגשמים, עובדה: מירב ומיה שאולוב, שנולדו לאמא האופה המדופלמת, חנה שאולוב, הקימו לפני כשנה את ''האחיות שאולוב'', קייטרינג בוטיק שבו הן מכינות מתוקים מיניאטוריים יפהפיים, שיגרמו לכם לרצות לדלג על הארוחה ולהגיע ישר לקינוח

מירב ומיה שאולוב נולדו אל תוך קסם האפייה בביתה של האם האופה המיתולוגית, חנה שאולוב. כבר מילדות הן היו הטועמות והשופטות הראשונות לכל מתכון מספרי הבישול והאפייה של אמא, ולמרות זאת פנו כל אחת לכיוון אחר: מירב (40, נ+2) עבדה במשרדי פרסום כתקציבאית, ומיה (28, נ+בהיריון) למדה תואר ראשון במדעי ההתנהגות ובכלכלה. עם השנים כשהבינו שליבן במטבח ובקונדיטוריה, החלו לייצר ולמכור עוגות מהבית, וקהל הלקוחות שהתאהב הלך והתרחב.

לפני שנה הקימו השתיים בהרצלייה פיתוח את קייטרינג הבוטיק SHAULOV SISTERS , במסגרתו הן מכינות מתוקים מיניאטוריים מחומרי גלם משובחים.
כל ביס הוא הפתעה מענגת. יש פטיפורים של פנקוטה על מצע טוויל משגע, גביעי שוקולד במגוון מילויים - מנטה, תפוזים, פיסטוק, לימון - טרוף קוקוס-שוקולד לבן, טארטלטים בכל הטעמים והצבעים, פחזניות קטנטנות ועוד. הגאוניות שבגודל מתבררת רק כשאוכלים, זה לא רק מתוק, מפתה וטעים באופן מרגש, זה גם נורא קטן, ממש פצפון, כך שאין שום סיבה להכות על החטא. כמה קלוריות כבר יכולות להיות בביס כזה?

לצד קו קלאסי של מתוקים, מטפחות האחיות שאולוב גם מתוקי גורמה בטעמים חדשים ומרעננים המשתנים לפי העונה, ולכן תמיד תמצאו אצלן בחנות משהו חדש ומפתיע.
SHAULOV SISTERS מספקות מתוקים לאירועים בסדרי גודל שונים, מחגיגות אינטימיות או פרטיות ועד לאירועים עסקיים, מסיבות חֶברה, כנסים, טקסים, חגים ובעצם, כל אירוע אחר שלכבודו תחליטו לפנק את עצמכם או את יקיריכם בפטיפורים מלכותיים.
* מחירי הפטיפורים נעים בין 28 ₪ ל- 35 ₪ למנה של כ- 5-6 פטיפורים.

והנה מתכון לפאי שוקולד של האחיות שאולוב, שעליו באמת אפשר לומר ''לאכול וללקק את האצבעות'':

פאי שוקולד
תבנית פאי גודל 24
תנור מחומם מראש לחום בינוני - גבוה (180 מעלות)

חומרים לבצק:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה בטמפ' החדר
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
גרירת לימון
תמצית וניל

חומרים למלית:
300 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
150 גרם חמאה
2 ביצים
50 גרם סוכר

אופן ההכנה:
1. שמים בקערת המערבל את החמאה , אבקת הסוכר והביצה ומערבלים היטב .
2. מוסיפים גרירת לימון, תמצית וניל ואת הקמח, עד לספיגתו כך שמתקבל בצק הניתן לרידוד.
3. מרדדים את הבצק לעלה דק כ- 4 מ''מ ומעבירים לתבנית באופן שיכסה תחתית ודפנות. מורידים את שולי הבצק המיותרים ומהדקים מעט.
4. מחוררים בעדינות בעזרת מזלג את תחתית הבצק ומעבירים למקרר למנוחה של 1/2 שעה. אופים חצי אפיה בטמפ' של 180 מעלות 10-15 דקות . מוציאים מהתנור.

בינתיים מכינים מלית:
1. ממיסים את השוקולד וחמאה מעל סיר עם מים או במיקרוגל תוך כדי הפסקות וערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. מצננים מעט בטמפרטורת החדר.
2. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ- 5 דקות במהירות גבוהה ומערבבים בעזרת כף עץ או מטרפה לתוך עיסת השוקולד.
3. מעבירים את התערובת אל הבצק האפוי למחצה ואופים 6-8 דקות. מוציאים, מצננים, מקררים במקרר מספר שעות .
לקישוט, ניתן לבזוק קקאו, או ציפוי גנאש שוקולד.

להזמנות של פטיפורים: מירב 7986444 - 054 או מיה 3514870 - 052