סדנא עם בשר באל גאוצ'ו ת"א


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לאכול במסעדה, לחזור הביתה ולהכין שוב את המאכלים מהם נהניתם? זה בדיוק מה שרשת אל גאוצ'ו מציעה לכם סדנא בה לומדים להכין בשר (וגם אוכלים ממנו) במחירים הנעים בין 179-229 ש''ח. זה כדאי!

קורה לא פעם שאנשים אוכלים מנה מדהימה במסעדה ומנסים לנחש איך הצליחו להכין יצירת פאר שכזאת. הם מתלבטים שעות אם לבשר הוסיפו מעט רוטב סויה וחולמים לקבל את המתכונים הסודיים למנות הבשר עם הטעם המיוחד. באל גאוצ'ו, הרשת שחרטה על דיגלה את הסיסמה ''אין פרות קדושות'', עורכים סדנאות בשר שהן חוויה לכל למי שאוהב פרות, בצלחת.

סדנאות הבשר של אל גאוצ'ו מאפשרות לכם סוף סוף לשחזר את הטעם, הריח וההנאה של הבשרים המשובחים של אל גאוצ'ו גם אחרי שחזרתם מהמסעדה. במסגרת הסדנאות ילמדו המשתתפים אופני הכנת בשר ויהנו מארוחה מעולה שאותה הם לא יצטרכו לנחש כיצד מכינים, כיוון שאת הסודות להכנתה ילמדו במהלך הסדנא.

מומלץ להשוויץ בבית בתום הסדנא!

הנושאים שילמדו בסדנה הנם:
* חלקי העגל והתאמתם לאופן ההכנה.
* מהו בשר מיושן וכיצד מיישנים בשר.
* רטבים ומרינדות.
* כלי עבודה
* מתכונים
* סוגי גריל

הארוחה שתוגש למשתתפים היא ארוחה עשירה שתכלול 4 מנות, כוס יין ושתיה קרה וחמה חופשי.

למנה ראשונה יקבלו המשתתפים לחם הבית בליווי מחמאה ורוטב צ'ימיצ'ורי.לאחר מכן יוגשו טעימות של מנות ראשונות: חצי צ'וריסו, חצי אמפנדה ומיני קרפצ'ו.
למנת ביניים סלט ארגנטינאי. לעיקרית: מיקס גריל הכולל אנטריקוט, סינטה, פרגית ואסאדו ללא עצם (כ-250 גר' לאדם) עם תוספת חמה של צ'יפס/ תפו''א אפוי.
הקינוח יהיה בנוסח ארגנטינאי: פלאן ריבת חלב. להעלאת מפלס השמחה אל הארוחה יתלווה יין חופשי.

סדנא קרובה תתקיים ביום א', ה-3/6/07, בסניף אל גאוצ'ו תל-אביב הכשר, בשעה 20:00.
יש להזמין מקומות מראש דרך סניף אל גאוצ'ו תל-אביב.

רוטשילד 20, תל אביב- כשר
טל' 03-5104777

מחיר הסדנא: 229 ₪
מחיר לחברי מועדון: 199 ₪
למחזיקי כרטיס לאומי קארד: 179 ₪+ 200 נק'.

B2