החלה הספירה לאחור


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רוצים לקבל את השנה החדשה בגדול? ארבע המלצות על מסעדות שחוגגות בענק

אל באריו
השף אלון גונן ממסעדת אל באריו מתכנן כבר שבועות את ערב השנה החדשה במסעדה שלו. בשבועות הללו התפריטים התחלפו, המנות שונו שוב ושוב אבל הקונספט היה ונותר מגובש: את שנת 2007 יקבלו באל באריו עם אוכל טוב, יין וריקודי פלמנקו.
הנה לדוגמא מבחר מנות ראשונות: שרימפס עם ליצ'י צרוב וברנדי; שרימפס בשמנת על רוקפור; שרימפס על מניפת אבוקדו בליים ואוזו; או רביולי ממולאים בסלמון ברוטב שמנת וקוויאר אדום. כך הולכת הארוחה ומתקדמת לאוסובוקו טלה ביין ושומר, למנה עיקרית למשל, או מרק קרם ארטישוק כמנת ביניים. וזו רק דוגמית. את הכל ילוו קוקטיילים ויינות משובחים ועל הפלמנקו יופקדו מיכל ברט ואורי כהן מלהקת קומפאס. יהיה לוהט.
אל באריו
נח מוזס 22, תל אביב
טלפון: 03-6960512

אחוזת מרגו
במסעדה הצרפתית-אירופאית החגיגית, הכשרה והמיוחדת שבבית אחוזה קסום ברחובות חוגגים את השנה האזרחית החדשה בערב גורמה ויין שילווה בצמד הזמרים אורן ושלומית ומסיבת ''ריקודי כל הזמנים''. הארוחה, הבנויה בשיטת ''הכל כלול'', במחיר של 300 ₪ לאדם, כוללת מבחר מתאבנים לפתיחה; דואט של כבד אווז חם וחזה אווז מעושן למנה ראשונה או פילה בס על מצע רביולי תרד בבשמל, לצד סלט אנדיב; מנת ביניים של סורבה תפוחים וג'ינג'ר; אנטרקוט ברוטב פלפלת למנה עיקרית או סלמון אפוי ביין לבן ותפוזים או עוף צעיר במילוי ערמונים על מצע ירקות. בין הקינוחים: פלאן קרמל קלאסי, סורבה פסיפלורה על מצע לימון, קוקנט ברוטב טופי או עוגת שוקולד חמה ברוטב אספרסו. הארוחה כוללת יין, בירה ומשקאות קלים ותוססים וקפה/תה לסיום, שמפניה בחצות ומופע זיקוקים. אחרי כל זה, מומלץ לרקוד עד אור הבוקר.
אחוזת מרגו
אייזנברג 2 , רחובות
טלפון: 08-9315702

מונטיליו
אם ריקודי פלמנקו הם לא הקטע שלכם, אולי תעדיפו לקבל את שנת 2007 בקרנבל ברזילאי. זה מה שיעשו במסעדת מונטיליו, שנמצאת בתוך חורשת עצי זית בגני יהודה, ומתמחה בתפריט גורמה צמחוני. בערב השנה החדשה תתקיים במקום מסיבת ריקודים ברזילאית עם להקת רקדניות מברזיל, שמפניה חופשית לחוגגים ותפריט ארוחה מושקעת במיוחד.
לפרטים והזמנות, ליהי, 03-5346267.
מונטיליו
המתנחלים 1, מתחם סביון, גני יהודה
טלפון: 03-5346267

קום איל פו
במסעדת קום איל פו שבנמל תל אביב, נפרדים משנת 2006 במשתה חגיגי, מקורי ובלתי אמצעי: כולם יחד, סביב שולחן ארוך, ללא כיסאות ובלי צלחות. אוכלים בידיים, מדברים, שותים ומתנשקים בחצות. השולחן ארוך יועמס במנות מיוחדות של השפית הדסה וולף, בהן סרטנים צלויים בתנור, שיפודי שרימפס בגריל, עופיונים צלויים, פרגיות עם טחינה וחצילים קלויים, ירקות חורף ועשבי תיבול, צ'יפס תנור ומטבלים, אנטיפסטי, פונדו שוקולד חם; תותים וקצפת; קרם מלבי עם גרנדין ופיסטוקים; בלוקים של שוקולד גולמי; שוטים של שוקולד וויסקי וקרם קפה, בירה מחבית במזיגה חופשית, יין הבית אדום או לבן באופן חופשי וקוקטיילים קפואים של הבית. לקראת חצות יחלקו שמפניה לכל האורחים. הערב ילווה בדי.ג'ייץ אליוט.
180 ₪ לאדם.
קום איל פו
האנגר 26, נמל תל-אביב
טלפון: 057-7680277