אוקיאנוס של טעמים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

נחלצתי מלפיתת הצבת של ההרהורים הקיומיים הנוגים בעזרת מרק סרטנים עשיר עם עגבניות מיובשות ושמנת, הלהיט של מסעדת אושן. אריאל בחר בראשי קלמרי בציפוי פריך, בליווי רוטב איולי-קארי. כמנת ביניים נהנינו מטרין כבדים עם רוטב תאנים ויין אדום, שתאם את היין האדום בכוסותינו

מולי ישב עורך הדין אריאל ומאחורי הכתף השמאלית שלו שרצו הלובסטרים והאויסטרים באקווריום שלהם. דיברנו על הלקוחות שלו, אנשים שחרב עליהם עולמם וכמו הלובסטרים והאויסטרים שקעו לקרקעית, מזיזים בקושי איזה מחוש פה ושם, וממתינים בערימה שיאכלו אותם. כל כך הרבה אנשים במצב לובסטרי יש בעולם שאתה מתפלא לפעמים שנשאר בכלל מי שמגיש את המנות, שוטף את הצלחות ומנקה את האקווריומים.

נחלצתי מלפיתת הצבת של ההרהורים הקיומיים הנוגים בעזרת מרק סרטנים עשיר עם עגבניות מיובשות ושמנת, הלהיט של מסעדת אושן. אריאל בחר בראשי קלמרי בציפוי פריך, בליווי רוטב איולי-קארי. כמנת ביניים נהנינו מטרין כבדים עם רוטב תאנים ויין אדום, שתאם את היין האדום בכוסותינו, ''רכס'' של כרמל מזרחי.

ירון לוי, הבעלים, סיפר לנו שמסעדת אושן בגלגולה הנוכחי – בבעלותו ובשותפות רוני סטרוגו – קיימת כשלוש וחצי שנים. בצהריים היא מתמלאת עד אפס מקום באנשי ההיי-טק המקומיים. בערב מגיעים אליה אנשי עסקים ובעלי מקצועות מגוונים, כולל איזה צביקה פיק פעם בכמה זמן, או אהוד ברק, ולפעמים אפילו אהרון ברק. האווירה שקטה ונעימה, השירות אדיב וברקע מתנגנת מוזיקה משנות השמונים.

ניצלנו את השיחה כדי לקחת אוויר ואז צללנו שוב למים, לכבוד המנה העיקרית: פילה בורי על מצע של חציל שלם קלוי וטחינה בשבילי, ודג בס שלם בגריל עם תפוחי אדמה וסלט לאריאל. קינחנו בגלידת וניל צרפתי ברוטב פירות יער ובסורבה מפרי טבעי.

מה שכמעט גרם לנו להפיל את בלוני החמצן שלנו היה המחיר המשעשע של הארוחה: במסגרת מבצע הסתיו של אושן, מנה ראשונה + מנה עיקרית + קינוח + כוס יין עולים רק 88 ש''ח. המבצע תקף כל יום משעה 17:00 ועד שהמטבח נסגר בחצות הליל. מומלץ.

Ocean בר פירות ים
משכית 30, הרצליה
טלפון: 09-9511219