סדנאות בישול לילדים בסוכות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

תשעה ימי חופש מהגן ומבית הספר בפתח ואפשר לנצל אותם ללמידה חווייתית. ב-4שף, טייסט, ספייסס ובמקומות נוספים מציעים סדנאות בישול לילדים, משוקולד ועד סושי לאנשים קטנים

ושוב הילדים בחופש. אם מיציתם את הצימרים בצפון, את הקמפינגים במדבר ואפילו את חוף הים, למה שלא תרשמו אותם לסדנת בישול, ממנה כולם יצאו נשכרים

שי עשהאל מ''מבשלים חווייה''
שי עשהאל עסוק מאוד בחופש סוכות הבא עלינו לטובה. בימים שני ושלישי, ה-1.10 וה-10.10, הוא מעביר סדנאות בישול לילדים בקניון רוטשילד בראשון לציון, בכל יום בין 6-8 סדנאות. בין היתר ילמד אותם עשהאל להכין לביבות תפוחי עץ ושוקולד, טראפלס שוקולד, פנקייק עם שוקולד, משקאות שוקולד ועוד (ולא רק שוקולד). כל חצי שעה בממוצע תיפתח סדנא.
בימים רביעי וחמישי, ה-11.10 וה-12.10, יתארח עשהאל בפסטיבל העגבנייה שבחבל שלום שם ילמד את הילדים להכין מאכלים על בסיס עגבניות, מיני פסטות, גספאצ'ו, סלטים עם עגבניות ועוד.
הכניסה לשני המקומות חופשית.
שי עשהאל, מבשלים חוויה
טלפון: 1-700-50-92-50

סדנאות לילדים ב-4שף
תפריט סדנאות הבישול לילדים שמציעים בחול המועד סוכות לילדים ב-4שף מבוסס על סדנת הבישול לילדים של דורית שנון מחברת הספר ''ילדים מבשלים חג''. ביום שני, ה-9.10, מ-10:00 ועד 13:00 תתקיים הסדנא הראשונה המיועדת לבני 8-12 וכוללת עבודה מעשית, חומרים ומתכונים. כל משתתף יכין
ארוחה מלאה שאותה יאכל בסיום הסדנה. בין המאכלים יהיו בעיקר כאלו שקל לאכול בסוכה כמו עוף טמפורה, אגרול במילוי ירקות, מאפינס דבש, שייק פירות עם קרח הפתעה ועוד.
מחיר למשתתף, 140 ₪.
ביום רביעי, ה-11.10 תתקיים סדנת הבישול השנייה לילדים עם דורית שנון משעה 10:00 עד 13:00 וגם היא מיועדת לבני 8-12. הסדנה כוללת עבודה מעשית, חומרים ומתכונים. כל משתתף יכין את
המתוקים אותם יאכל בסיום הסדנה. בין המתוקים, עוגיות חמאה, פילו במילוי תפוחים, מאפינס הפתעה,
ממתקי שוקולד, שיפודי פירות ועוד.
מחיר למשתתף 140 ₪.
4שף
נחלת בנימין 100 וקרליבך 11, תל אביב
טלפון: 03-5611803 או 03-6812461

סדנאות לילדים בספייסס
שלוש סדנאות בישול שונות ומפתיעות לילדים מציעים במרכז הקולינרי ספייסס בחול המועד סוכות. בסדנא הראשונה, ''פסטה ומה שליד'', שתתקיים בסניף בהדר יוסף ביום ראשון, ה-8.10, ילמדו הילדים להכין פסטה טריה בעזרת מכונה וכן רטבים נלווים כמו רוטב עגבניות קלאסי על בסיס חומרים טבעיים ורוטב שמנת ופטריות. לקינוח יכינו עוגת שוקולד חמה.
הסדנא מיועדת לבני 6-12 ומועברת על ידי שפית הבית גלי ברמן, ממסעדת ''קרן'' לשעבר. משך הסדנא שעתיים וחצי ומחירה, 99 ₪ למשתתף.
למחרת, שני, ה-9.10, ב-9:00, תתקיים בסניף ביל''ו של ספייסס סדנת סושי לילדים, תחת הכותרת ''חגיגת סושי''. בסדנא ילמדו הילדים להכין אורז לסושי, לגלגל רולים שונים ולהכין סלט יפני. הסדנה מועברת ע“י מלאני ברקוביץ ממסעדת ''סאקורה'' לשעבר, שהיא גם אחות בתחנת בריאות המשפחה. משך המפגש שלוש שעות ומחיר הסדנא, 99 ₪. הסדנא מיועדת לבני 6-12.
את סדנת הסושי לילדים תעביר ברקוביץ' למחרת, ביום שלישי, ה-10.10 גם בסניף הדר יוסף. גם במקרה זה תועבר הסדנא על פי המסורת היפנית והיא מיועדת לאותם גילאים. הסדנא בהדר יוסף תימשך שעתיים וחצי ומחירה, 109 ₪. הסדנא השלישית שמציעים בספייסס בחוה''מ סוכות נקראת ''ארוחה שילדים אוהבים''. היא תתקיים ב-11.10 בשעה 10:00 ותימשך כשעתיים וחצי והיא מיועדת לבני 6-12. את הסדנא מעבירה השפית גלי ברמן וילמדו להכין בה ירקות בבצק בירה ברוטב טריאקי, נתחי חזה בקולה, תפוח אדמה קריספי בתיבול ספייסס ולקינוח, ארטיק רימונים.
מחיר הסדנא, 99 ₪.
למחרת, ביום חמישי, ה-12.10, תעביר ברמן את הסדנא בסניף ביל''ו, שם היא תתחיל בשעה 9:00 ותימשך שלוש שעות. מחיר משתתף בסדנא בביל''ו, 89 ₪.
ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל-אביב
טלפון: 03-6475555

סדנאות ילדים בטייסט
ארבע סדנאות לילדים יתקיימו בחול המועד הקרוב גם ב''טייסט, חנות עם טעם'' שברעננה, כולן סביב מנות שילדים אוהבים במיוחד.
ביום ראשון, ה-8.10 בשעה 10:30 תתקיים סדנת בצק סוכר עם אורנית עובדיה בה ילמדו לפסל סוכריות על מקל, פרחים וורדים. הסדנא מיועדת לבני 8-12 ומחירה, 99 ₪.
ביום שלישי, 10.10 ב-10:30 תתקיים סדנא איטלקית בה יכינו קלצונה, רביולי גבינות ברוטב נפוליטנטי וכיכר שוקולד. הסדנא מיועדת לבני 8-12 ומחירה, 99 ₪.
ביום רביעי, ה-1.10 ב-10:30, תתקיים סדנת שוקולד לבני 6-10 בה יכינו הילדים כדורי שוקולד, גלילות נוטלה ומאפינס.
למחרת, ביום חמישי ה-12.10 ב-10:30 תתקיים הסדנא הסינית בה יכינו מיני אגרול ברוטב חמוץ-מתוק, רצועות עוף בסויה, דבש ולימון ואורז מטוגן. הסדנא מיועדת לבני 8-12 ומחירה, 99 ₪.
טייסט, חנות עם טעם
רחוב אחוזה 142, רעננה
טלפון: 09-7467520

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה