שף בשקט עם אלון חן מבוסטון פיש&גריל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הוא עזב את אוויר ההרים הירושלמי לטובת עיר האורות הדרומית כבר לפני שש שנים ואת הבישול שלו הוא מגדיר כפיוז'ן מרוקאי ים תיכוני. כרטיס ביקור עם אלון חן ממסעדת בוסטון פיש&גריל

הוא רק בן 29 וברזומה שלו כבר רשימה נאה של מסעדות ומוסדות, מאוקיינוס המיתולוגית ועד בוסטון פיש & גריל האילתית. השאלון של אלון חן

שם: אלון חן.

מסעדה: ''בוסטון פיש & גריל''.

עבודות קודמות: ''ב-1999 עבדתי ב''אוקיינוס'' של אייל שני בהרצליה פיתוח, 2001/2 – במסעדת פרימוורה בשרתון, ובין 2003-2005 כשף של מסעדת רטרו במלון מרידיאן אילת''.

לימודים: ''תדמור, אומנות הבישול''.

סגנון בישול: ''פיוז'ן מרוקאי ים-תיכוני עם נגיעות של מטבח איטלקי וצרפתי''.

מנת הדגל: ''רביולי במילוי בשר סרטנים בחמאה ומרווה''.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: ''ריח הבישולים של אמא בימי שישי''.

לעולם לא אבשל: ''חיות מחמד''.

חומרים אהובים: ''גרגירי כוסברה, כמון ושמן סומסום''.

תבשיל אהוב במיוחד: ''קובה חמוסתה''.

מסעדה אהובה: ''רפאל של רפי כהן''.

הקהל הישראלי: ''מתוחכם ומבין, ורוצה תמורה מלאה לכספו''.

חלום: ''לפתוח משהו קטן וייחודי''.


קבבוני טלה על מצע קרם חציל ירוק

החומרים הדרושים לקבבונים:

1 ק''ג בשר כבש טחון
200 גרם בצל לבן קצוץ דק מטוגן
35 גרם פטרוזיליה
35 גרם כוסברה
15 גרם נענע
20 גרם צנוברים
1 כף הל טחון
3 כפות כמון
1 כף בהרט
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור טחון

אופן ההכנה :
1. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
2. מקבבים לקבבונים קטנים.
3. צולים על הגריל עד למידת העשייה הרצויה.

החומרים הדרושים לקרם החציל:
500 גרם חציל קלוי מקולף
10 גרם נענע
25 גרם פטרוזיליה
150 מ''ל שמנת
50 מ''ל שמן זית
2 כפות סוכר
כפית מלח
כפית פלפל

אופן הכנת קרם החציל :
מערבבים את כל מצרכי הקרם במעבד מזון עד לקבלת קרם.

בוסטון פיש & גריל
טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת
טלפון: 08-6333007


B2