מנהלים, למטבח!


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מחפשים דרך להפתיע את העובדים? רוצים לצ'פר צוות מנצח בפעילות של כיף וגיבוש? בפרתם - הדרכות ואירועים קולינאריים, מתמחים בדיוק באירועים מהסוג הזה, המבוססים על תפישת המטבח כפלטפורמה חווייתית ללמידה, חוויה, הדרכה והתנסות

שורה ארוכה של מוסדות וחברות מובילות במשק הישראלי כמו מוטורולה, אינטל, אלביט, פרטנר, משרד רוה``מ, משרד החוץ, משרד הביטחון, בנק לאומי, בנק הפועלים ועוד, שכבר התנסו בסדנאות הבישול ובאירועים הייחודיים של חברת פרתם, יכולים להעיד על תרומתן של סדנאות העובדים הייחודיות של החברה לגיבוש צוות העובדים.

בניגוד לסדנאות הבישול הקיימות בשוק, סדנאות הבישול של חברת פרתם מתקיימות ב''בית הלקוח'', שהוא בדרך כלל משרדי החברה. לצורך הפעילות, מביאים איתם המדריכים של פרתם מטבחים ניידים, שתוכננו ונבנו במיוחד למטרה זו.

ההתמחות של פרתם - הדרכות ואירועים קולינרים, היא בסדנאות ייחודיות לאימון, פיתוח וגיבוש קבוצות מנהלים וצוותי עבודה. בנוסף מציעה החברה:
הדרכות בישול המתקיימות במשרדי החברה המזמינה ומועברות כמפגש חד פעמי או כחוג בישול קבוע (עם או בלי בני זוג).
אירועי חגים הכוללים את אירועי ``בוקר עם חיוך'', בהם מחכה לעובדים הפתעה קטנה ומפנקת ``על הבוקר``, הדרכות בישול ברוח החג, קבלות פנים בשילוב הופעת השף/מנכ``ל ועוד.
בישוליאדה לילדי העובדים (הפנינג בישול לקטנטנים והוריהם).
מסיבות שף למחלקות וצוותים מנצחים, שרותי שף פרטי, שיעורי בישול פרטיים ועוד.

בתחום משאבי האנוש וההדרכה, פותחו בפרתם סדנאות ייחודיות לאימון, פיתוח וגיבוש, קבוצות מנהלים וצוותי עבודה: ''המתכון לאפקטיביות מקצועית'' – מגוון סדנאות בישול לפיתוח מנהלים. בסדנאות אלו מתקיימים תהליכים ארגוניים ואישיים המאפשרים למידה חווייתית של
ניהול פרויקט, ניהול צוות, תקשורת בין-אישית, יצירתיות, פתרון בעיות ועוד.
הסדנאות מונחות על ידי שף ויועץ ארגוני (M.A.), מומחה בתחום למידה התנסותית.

בסדנאות הבישול / גיבוש האקטיביות המתקיימות ללא ייעוץ ארגוני, מושם דגש על גיבוש, עבודת צוות ושבירת מחיצות בארגון, והכול תוך כדי הכנת ארוחה משותפת בצורה חווייתית ומיוחדת. סדנאות אלו מתאימות לקבוצות של עד - 100 משתתפים.

* פרתם הינה חברה כשרה בעלת תעודת הכשר מטעם רבנות חולון.

פרתם- הדרכות ואירועים קולינרים
טלפון: 03-5588518