סניף שני, חדש ואופנתי למסעדת "הזקן והים" המפורסמת, בנמל יפו על הרציף מול הים. הדגים המוגשים בזקן והים הם דגים טריים ולא מבריכות- ומכאן טעמם המשובח. בנוסף ידועים בטיבם הסלטים הנעשים במסעדה, מירקות טריים מדי יום. הזקן והים היא מסעדה מרווחת ומעוצבת בעץ, המשלבת איכות מזון, שירות מעולה ומחירים מצוינים. מומלצים דגי הים, השרימפס והקלמארי.
מטבח איטלקי מקומי – קצת איטליה קצת ישראל והרבה אהבה לאוכל.
גרג נמל ת"א, ממוקם על ציר הבילוי המרכזי של תל אביב ולו שתי קומות – בקומת הכניסה רחבה על דק הפונה לים וכן מקומות ישיבה אינטימיים ושקטים בתוך הסניף, ובקומה העליונה גלריה בה מתקיימים אירועים פרטיים, עסקיים והשקות.
הדייגים היא מסעדת דגים ופירות ים ותיקה, השוכנת בנמל יפו. ייחודה של המסעדה הוא בדגים שהיא מציעה, המגיעים בכל יום ישירות מן הים ומוגשים טריים ביותר. במסעדת הדייגים תוכלו למצוא מנות מגוונות- דגים, פירות ים ומבחר בשרים, וכולם בליווי סלטי הבית ותוספות- חומוס, טחינה, איקרה, סלט ירקות, צ'יפס ועוד. מסעדת הדייגים מציעה אווירה רומנטית או משפחתית, ניתן לשבת בפנים- בתוך המסעדה המעוצבת כמוזיאון ימי- או בחוץ, ליהנות מנופו של הים ומהרוח המנשבת. מדי יום חמישי, מתקיים במסעדה ערב מוסיקה יוונית עם הזמר ליאונידס ולהקתו, אל תוך הלילה. מדי יום שישי נערכים במקום ערבי פולקלור ישראלי רוסי.
טאפאס בשוק היא שיתוף פעולה של האחים ירזין והשף ברק אהרוני. המיקום בשוק הנמל בתל אביב יוצר אווירה תוססת, יחד עם הארומות האותנטיים שהם חלק בלתי נפרד מהחוויה. טפאס בשוק מציעה מגוון רחב של מנות טאפאס מהארץ והעולם ומבחר יינות משובחים.
גלידריה- פיצריה סקנדל בנמל תל אביב מציעה שילוב מנצח בין גלידה איטלקית ופיצה פריכה, פיצות למנה העיקרית וגלידות לקינוח. בגלידריה-פיצריה תהנו מגלידות יוגורט 4% שומן בטעמי פטל,תות, בננה, טירמיסו וחמאת בוטנים. בשעות הלילה תהנוגם מגלידות בטעמי ויסקי ופיג'לינג.
מסעדת פסטה פיורי בנמל היא האחות התאומה של הסניף בפתח תקווה. מעדנייה איטלקית ופסטה בר עם תפריט עשיר של פסטות טריות במגוון רטבים.