במסעדה חנן הגבן מייצר גבינות בוטיק מחלב עיזים, בקר וכבשים בשיטות מסורתיות. במגבנה הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים, מייצבים, תוספות טעם ואבקות חלב. החלב נחלב מידי יום ברפת ודיר עם פיקוח צמוד. טריות החלב והטאץ' האישי מבטיחים טעם ואיכות לגבינות השונות.
אנו במחלבת בארי מייצרים גבינות בוטיק בעבודת יד ושיטות מסורתיות. הגבינות שלנו עשויות חלב בקר מלא עשיר ואיכותי, המגיע מרפת בנגב הצפון מערבי.
יצור הגבינות מתבצע בציוד חדיש, בשיטות מסורתיות כנהוג במחלבות קטנות באירופה, תוך הקפדה על תהליכי יצור מבוקרים. במחלבה מעבדים חלב עזים, כבשים ובקר ומייצרים כ-25 סוגי גבינות איכותיות וייחודיות: קשות, חצי קשות בשלות, גבינות עובשים וכמובן גבינות רכות ויוגורטים. בצמוד למחלבה חנות המוכרת את מוצרי המחלבה, המבקרים במקום אף יכולים לצפות בחליבת הפרות.