מסעדת רפאלו בקניון קסטרא חיפה הינו הסניף השני לרשת. עם אווירה כפרית טוסקנית מציעה המסעדה מגוון מנות מן המטבח האיטלקי ובו תמצאו פסטות תוצרת בית, פיצות ריחניות, קלצונה, בשרים, דגים ועוד.
מסעדת רק בשר הממוקמת ברמת החייל בתל אביב הינה חלק מרשת המסעדות רמת החייל. המסעדה מציעה מבחר עשיר של בשרים לצד יין משובח. במסעדת רק בשר אתם בוחרים את הבשר, אתם קובעים את הגודל ואתם משלמים לפי המשקל, והכל מול העיניים ובמחירים נוחים ביותר.
שטיסל הינו מרכז אוכל יהודי ולו סניפים בבני ברק ובירושלים.
שישי בקיבוץ נען מציעים אירוח באווירה אותנטית עם חגיגת טעמים מוגונים לכל סוג של אירוע.
מסעדת שלושת הקצבים הינה מסעדת בשרים כשרה מבית אטליז בוארון השוכנת במרכז נתניה.
הבר באחוזה מציע מטבח אוריינטלי מודרני בשיטות "ישנות" ובר אלכוהולי רחב. על פתיחת המקום אחראית קבוצת היזמות הקולינארית "סינטה בר". הקונספט הוא ברובו במתכונת של ישיבת בר בלתי מתחייבת. התפריט מציע מנות המשלבות בין ירקות העונה, בשר, דגים ופירות ים. במטבח יש שימוש במעשנת וגריל פחמים. בימי שישי ושבת, המקום פתוח במתכונת טברנה ים תיכונית בסגנון אפרטיף.
מסעדת תרזה היא פסטה בר הממוקם במתחם הסינמה סיטי בראשון לציון. המקום מציע אוכל איטלקי עם נגיעות מודרניות - מנות ראשונות, פסטה ובשר, אלכוהול וקינוחים במחירים נוחים. בערב מתפקד המקום כבר לכל דבר ועניין, באווירה צעירה ותוססת.
BG99 הינה מסעדת שף הממוקמת בפתחו של מלון לאונרדו מרשת פתאל שבמרכז הטיילת בבת-ים. השף משה בדישי מציע תפריט המשלב אלמנטים ים תיכוניים ואסייאתים ומורכב ממנות בשר מפנקות ומנות דגיפ ופירות ים משובחות.
מסעדת אבו אל-עבד ממוקמת באזור הכי יפה ועתיק בכפר אבו-גוש, ליד המנזר הבנדיט טיני ומסגד אבו-גוש. המסעדה מוכרת בזכות המטבח המזרחי- אותנטי הטוב שלה וגם בזכות ניסיון רב שנים במתן שירות על טהרת האירוח הערבי והמסורתי. התפריט המסעדה תוכלו למצוא מבחר גדול של מאכלים, החל מג'דרה, קבב ערבי, מקלובה, מוסחן, כבש בתנור (קדרה) עוף ובקר, ממולאים שנחשבים למאכלים המסורתיים דרך החומוס המפורסם של המקום שרק בשבילו מומלץ להגיע למסעדה -חווית טעמים שאין כמותה. יוסף ג'בר, בעל המקום מתחייב בפני קהל לקוחותיו החדש והנאמן לאיכות האוכל הטובה ביותר תוך מתן השירות הטוב ביותר במחירים סבירים לכל נפש. המאכלים טריים ומוכנים במקום, בניצוחו של השף אבו-מוראד שמחזיק מטבח לתפארת כבר 9 שנים ואכן המזון המשובח אותו מזון משובח והשרות כן השרות, אותו שרות אדיב, חם ומפנק על טהרת האירוח הערבי המסורתי. אירועים סגורים ניתן לערוך במקום וליהנות משירות קייטרינג עשיר.
מסעדת אל חאג' אבו חאלד הינה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים. אל חאג' בעצמו הפך את מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" למסעדה מזרחית אותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית. השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אל חאג' אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש. במסעדת "אל חאג' אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.
המסעדה מציעה תפריט בשרי עשיר עם מחירים משתלמים.
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. המנות במחירים סבירים, והשירות אדיב ומחויך.
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. הבעלים, סאלח גבן, ממליץ גם על מנת הכבש בתנור המוגשת בשבתות בלבד. המנות במחירים סבירים, השירות אדיב ומחויך, וכן ניתן לערוך אירועים במקום.