המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. הבעלים, סאלח גבן, ממליץ גם על מנת הכבש בתנור המוגשת בשבתות בלבד. המנות במחירים סבירים, השירות אדיב ומחויך, וכן ניתן לערוך אירועים במקום.
15/02/2011
"בכל מקום שאליו הגיע ישב אבו סאלח עם זקני הכפרים ושאב מהם מידע אודות הכנת החומוס בימים ההם..." מכפר ...
09/04/2010
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמחכות, יחד עם אדמת הצפון והאוויר הצח, שתבואו לטעום ממטעמיהן. באווירה פסטו...
20/08/2009
''בסוף הארוחה הדשנה, ראיתי את חברתי כמעט קופצת מהכיסא בבהלה. המלצר עשה כמה תרגילים מעל הראש שלי עם ש...
16/09/2007
''במסעדה מזרחית, הכי חשוב הניגוב הראשון – הפיתה, הזית, החומוס''. כך טוען אבו סאלח, ותפסיתו ניכרת היט...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
לא כולל עסקיות אין כפל מבצעים בהדפסת הקופון בלבד
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק