SUPER PIZZA החדשה!


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
היא עומדת בכל הקריטריונים בכדי להיות מוגדרת כ"פיצרייה": יש לה בסיס אחיד מבצק, מעליו יש תוספות וממרחים והיא אפילו נקראת "סופר פיצה" – אבל הפיצרייה החדשה של האופה יובל שניר (לשעבר: "בר לחם") ושל השף דיוויד פרנקל ("פרונטו") – לא מגישה פיצה סטנדרטית בשום צורה.
 
"סופר פיצה", אשר נפתחת בימים אלו, שוכנת במפגש הרחובות לבונטין-מקווה ישראל ומציעה חוויית בילוי יוצאת דופן עם פיצות יצירתיות בסגנון "אלטליו" (פיצות בצורת מלבן הנאפות על מגש ונמכרות לפי משקל) לצד מגוון בירות, להשלמת האווירה. בשלב הראשון, הפיצרייה תפעל בשעות אחה"צ והערב (19:00-23:00) בימים א'-ה'.
 
 
בין הפיצות שיוגשו ב"סופר פיצה":
תפוח-אדמה מבושל מפורק, מוצרלה, פרובלון, פרמז'ן, פקורינו, גורגונזולה ומוצרלה מעושנת (105 ש"ח ל-1 ק"ג)
בייקון מטוגן ופטרוזיליה קצוצה (110 ש"ח ל-1 ק"ג)
מורטדלה, שומשום קלוי ושבבי שום שחור (110 ש"ח ל-1 ק"ג)
ריקוטה פרסקה, ארטישוק מטוגן, סלסה ורדה, ממרח עגבניות מיובשות ושקדים קלויים (110 ש"ח ל-1 ק"ג)
בסיס עגבניות – תבשיל תרד, קורנביף, ממרח עגבניות שמש, ממרח פפרוצ'יני, פלפל שחור ושאטה (115 ש"ח ל-1 ק"ג)
בסיס ראגו פטריות – ברי, פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים (115 ש"ח ל-1 ק"ג)
 
בין ה"דאבל קראסט" (סנדוויץ' פיצה) שיוגשו ב"סופר פיצה":
פרובלון ומורטדלה (110 ש"ח ל-1 ק"ג)
מוצרלה, פרובלון, עלי לפת, טונה, שאטה ושמן זית (115 ש"ח ל-1 ק"ג)
גבינת שמנת וסלמון מעושן (120 ש"ח ל-1 ק"ג)
 

סופר פיצה
לבונטין 19, תל אביב