תפריט חדש ברשת BBB


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
רשת מסעדות ההמבורגרים BBB, ממשיכה להתרענן ומפתיעה עם תפריט חורף 2020, בכל מסעדותיה הפרוסות ברחבי הארץ. התפריט החדש הינו פרי פיתוח של אילן פנחס, סמנכ"ל BBB והשף הרשתי.
 
בתפריט החורף בולטת נוכחותו של הבקר המובחר 'אנגוס שחור', אשר נכנס באופן קבוע לתפריט ההמבורגרים הקלאסיים, זאת בשל ההצלחה לה זכה הבקר המיוחד, ממנו הופקו הספיישלים שהוצעו במסגרת קמפיין 'בורגר טריפ ארגנטינה':
המבורגר 'אנגוס שחור'- מנתחי בקר טרי מובחר על בסיס 'אנגוס שחור', מוגש בלחמנייה עם חסה אייסברג, עגבניה, בצל ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית. 
כמו כן, מציעה הרשת שתי תוספות חדשות מעל ההמבורגרים: נתחי אסאדו וריבת בצל. 
 
סקטור ההמבורגרים המיוחדים מתחדש אף הוא ומציע: ספיישל אסאדו צ'ימיצ'ורי, אשר  נכנס לתפריט באופן קבוע, לאור הצלחתו הגדולה ב-'בורגר טריפ ארגנטינה'. ההמבורגר עשוי מבקר טרי 'אנגוס שחור', בתוספת אסאדו דה טירה, בצל צרוב וצ'ימיצ'ורי, איולי אדובה, חסה אייסברג, עגבניה, בצל ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית. מוגש עם צ'יפס ספיישל. 
 
פרבולה – בשר אונטריב מפורק בתערובת תבלינים סודית וסרירצ'ה, מוגש בלחמנית שומשום עם איולי חרדל, חסה אייסברג, בצל פריך ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית. מוגש בתוספת צ'יפס ספיישל. 
 
אל תפריט המנות הראשונות מצטרפת מחבת פטריות טריאקי- פטריות חמות ופריכות, על מצע עלי רוקט ברוטב טריאקי ושומשום קלוי.  
 
לסיום המתוק לארוחה, מציעה הרשת שני קינוחים חדשים:  פרופיטרולים – במילוי קרם פטיסייר, מוגשים עם גלידה בטעם וניל, קרמבל דקואז ורוטב קרמל ופונדנט ענק – עוגת שוקולד גדולה, המוגשת עם שלושה כדורי גלידה בטעם וניל, קרמבל דקואז ורוטב שוקולד. 
 
מחירי התפריט החדש:
 
המבורגר אנגוס שחור – 63 ₪. 
ספיישל אסאדו צ'ימיצ'ורי – 76 ₪. 
פרבולה – 59 ₪. 
מחבת פטריות טריאקי – 29 ₪. 
תוספות מעל ההמבורגרים: נתחי אסאדו – 12 ₪. ריבת בצל – 7 ₪. 
פרופיטרולים – 42 ₪. 
פונדנט ענק – 72 ₪. 
 
 

ביביבי הרצליה פיתוח
שנקר 11, הרצליה פיתוח