Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > רשת "רובן" משיקה סניף חדש בחדרה

רשת "רובן" משיקה סניף חדש בחדרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
רשת מסעדות ההמבורגרים והבשרים RUBEN (רובן) משיקה מסעדה בחדרה, בה יתקיימו לראשונה ערבי טעימות של בשרים מהמעשנה.
 
אחת הטכניקות האהובות על הקרניבורים בארץ היא עישון בשרים, ועל-אף שהיא הפכה לטרנד לוהט – מדובר במסורת עתיקת יומין. זאת, משום שאין תחליף לטעם הבשר שהתבשל לאט-לאט בטמפרטורות נמוכות, וספג במשך מספר שעות את הארומות של עץ מעשן. מי שמובילה את המגמה בארץ היא רשת מסעדות RUBEN ("רובן"), הרשת היחידה בישראל שמציעה בשר מהמעשנה ומתמחה בהמבורגרים ובבשרים מעושנים, אשר משיקה בימים אלו מסעדה חדשה בחדרה (במתחם "מול החוף וילג'"). שם, יתקיימו לראשונה ערבי טעימות של בשרים מהמעשנה, בתוך חדר אירועים פרטי במסעדה.
 
לכבוד החורף, המסעדה תקיים ב"רובן" חדרה ערבי קונספט חווייתיים שיעניקו השראה לחובבי הבשר, בו ידריכו וילמדו את סודות עישון הבשר מהמעשנה, וכמובן יציגו את התוצאות לטעימות סביב השולחן. 
 
"רובן" חדרה מעניק שירות משלוחים לכל האזור – חדרה, גבעת אולגה וקיסריה, בימים א'-ה' בין השעות 12:00 עד 23:00.
 
בין המנות המוגשות בתפריט מסעדת "רובן" בחדרה:
באו שווארמה – לחמניות מאודות במילוי שווארמת שורטריב עסיסית מהמעשנה וסלסת פלפל שיפקה (41 ש"ח)
כריך קומות: מנת הדגל - בורגר 225 גרם בקומה הראשונה, קורנדביף מוקפץ עם ברביקיו ובצל בקומה השניה, איולי שום, מיונז, חסה, בצל וכרוב כבוש (69 ש"ח)
EMPIRE STATE – המבורגר קומות של 400 גרם – קומה ראשונה 280 גרם קורנבורגר (בקר וקורנדביף), קומה שנייה - 120 גרם של אסאדו מעושן מפורק, איולי כמהין, וירקות (76 ש"ח)
שורטריבס בקר מהמעשנה - אסאדו מבקר מקומי בעישון ארוך, מוגש עם רוטב ברביקיו-ציר בקר וצ׳ימיצ׳ורי (550 גרם, 129 ש"ח)
 

רובן כשר
פרופסור דן שכטמן 10, מול החוף וילג', חדרה