מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > עסקיות צהריים חדשות בסיטרה

עסקיות צהריים חדשות בסיטרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
 
המוסד הקולינרי סיטרה מציע תפריט עסקיות חדש (עסקית צהריים, עסקית טעימות שף ועסקית סושי) ומגוון מול נוף חופי תל אביב  בימים א'- ה', בין השעות 12:00-17:00. 
מסעדת סיטרה, המוסד הקולינרי שנפתח לפני 15 שנים על קו חוף הים התיכון, על ידי המסעדן הראל בלו, הפכה מיד לאחר פתיחתה למקום המזוהה עם קולינריה עילית, ואבן שואבת לקהל שוחר קולינריה גבוהה באווירה משוחררת, בהובלתו של השף צחי מלול.
 
סיטרה מציעה ללקוחותיה 3 סוגי עסקיות- עסקית צהריים, עסקית טעימות שף ועסקית סושי. העסקיות  כוללות: פוקאצ'ה, איולי, אריסה וזיתים מתובלים, מנה ראשונה, מנה עיקרית, שתיה קלה ושתיה חמה. יין עיסקי בתוספת 30 ₪, בירה עיסקית מהחבית 25 ₪. קינוחים בתוספת של 25 ₪ בלבד. בנוסף, שעת חניה ראשונה במתחם בחינם.
עסקית הצהריים של הסיטרה מאפשרת מנה ראשונה ועיקרית במחיר של עיקרית/ 89-155 ₪;  
עסקית טעימות השף, ניתן להזמין 3 מנות ראשונות לבחירה ועיקרית אחת/170 ₪.
ניתן לבחור מבין:
ראשונות: סלט קצוץ- מלפפון, עגבנייה, בצל סגול, שמן זית פישולין, נענע, פטרוזיליה וטחינה אתיופית; סלט עלים- עלים ירוקים עונתיים, עשבי תבלין, פירות יער טריים, ממתק פקאן סיני, גבינת עיזים עדינה, רוטב לימון קלוי ודבש אקליפטוסים; חציל בלאדי- חציל שרוף באש גלויה, טחינה אתיופית, גרגירי חומוס, סלסה עגבניות וצ׳ילי ירוק; כרובית צלויה- כרובית בגריל פחמים, עגבניות שרי שרופות, זעתר טרי וגבינת טולום; סביצ׳ה דג ים- קרם אבוקדו, עלי רוקט, בצל, צ׳ילי אדום ופטרוזיליה; טרטר דג ים- בצל סגול, קוביות מנגו, צ׳ילי אדום 
וכוסברה ; סשימי דג ים- חציל שרוף, סלסה עגבניות, צ׳ילי ירוק, זרעי עגבנייה, צנונית ועלי פטרוזליה; טונה צרובה- טונה אדומה, סלט עגבניות חריף, קרם פרש ומלח שחור; קלאמרי צרוב- מסבחה של שעועית לבנה, פסטו, פטרוזיליה וגרגירי חומוס בבישול ארוך; סיגר שרימפס- עם מטבוחה של חצילים וטחינה לבנה; קרפצ׳יו פילה בקר שמן זית, בלסמי, פלפל שחור גרוס וצ׳יפס פרמזן.
עיקריות: חזה עוף אורגני, צלוי בגריל וירקות מאודים בשמן זית/89 ₪; שניצל סיטרה, כמו פעם וספגטי ברוטב עגבניות ופפריקה/85 ₪; ניוקי, עלי תרד, אספרגוס, פרחי ברוקולי ברוטב שמנת/95 ₪; פסטה פיצי, ארטישוקים צלויים בגריל, פטריות מלך היער, ציר ירקות ומלא עשבים טריים/95 ₪; פיצה קלאסית, רוטב עגבניות, מוצרלה בפאלו ופרמזן/85 ₪; פיצה רומנה, קרם פרש, מוצרלה בפאלו, פרמזן וארטישוק אה לה רומנה/95 ₪; פסטה סלמון, קוביות סלמון פרחי ברוקולי, תרד טרי בשמנת יין לבן וחרדל/120 ₪; פסטה פילה בקר, קוביות פילה בקר, פטריות מלך היער שום קונפי וציר עוף חום/145 ₪; קבב טלה, ירקות שרופים, שום קונפי, טחינה חמה, עלי ריג׳לה ופיתה על הגז/95 ₪; ההמבורגר של קיטו 2019, בשר אנטרקוט מיושן, פירה תפו״א, ציר בקר מצומצם ובצל ירוק שרוף/90 ₪; שיפוד פרגית ירקות שרופים באש גלויה, פלפל ירוק חריף וטחינה/95 ₪; פילה סלמון, אפוי בתנור ויניגרט של עגבניות מיובשות, אספרגוס ופירה תפו״א/155 ₪; פילה דניס, בפלאנצ׳ה קרם אפונה ירוקה, אספרגוס בחמאה לימונית ופרחי כרובית/150 ₪; פילה מוסר על הפלאצ׳ה בשמן זית וירוקים עונתיים בשום יין לבן וצ׳ילי ירוק/145 ₪.
 
עסקית הסושי מכילה 3 אופציות, עם מנה ראשונה לבחירה: מרק מיסו, סלט שורשים, סלט וואקמה, סלט קומבו, גיוזה עוף (3 יחידות).
עסקית סושי 1- 8 יחידות יאסיי ירקות, 4 פוטומאקי, סלמון וירקות במעטפת עירית, 1 ניגירי טמאגו, 1 ניגירי אבודקו/ 95 ₪.
עסקית סושי  2- 4 יחידות ריינבאו, 4 יחידות פוטומאקי, סלמון וירקות במעטפת עירית, 1 ניגירי סלמון, 1 ניגירי טמאגו, 1 קונוס סלמון סקין/ 115 ₪.
עסקית סושי 3- 8 יחידות ריינבאו, גונקאן ספייסי סלמון, 4 יחידו סלמון פנקו, 1 ניגירי סלמון, 1 ניגירי טונה/ 135 ₪.  
כל העסקיות מכנות קינוח ב25 ₪. 
 

סיטרה
רוזנבלום הרצל 8, תל אביב